Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Nyhet

Segway-Ninebot lanserar nya F-serien Ninebot KickScooter

De nya elskotrarna har pneumatiska, slanglösa däck och en helt ny design.

Av / 2021-10-02 - 16:41
Segway-Ninebot lanserar nya F-serien Ninebot KickScooter

Ninebot KickScooter F-serien består av flera olika modeller, gemensamt för dem alla är en maxhastighet på 20 km/h, en färgdisplay, säkerhetsfunktioner som certifierade E-MARK- och Z-MARK-reflektorer, LED-lampor och ringklocka.

Läs också Fyra nya Segways till de största prylnördarna Alla fyra fordonen, en elmoped och tre elskotrar, styrs givetvis från mobilen.

”Våra KickScooters låter dig välja mellan tre körlägen och ett gåläge för att kunna anpassa sig efter olika väderförhållanden och användarscenarier. De olika modellerna erbjuder olika valmöjligheter inom räckvidd på en enda laddning (F20D upp till 20 km, F30D upp till 30 km och F40D upp till 40 km) samt olika motoreffekter och bättre egenskaper i samband med stigningar”, skriver Ninebot-Segway i ett pressmeddelande.

De olika modellerna har olika räckvidd på en laddning (F20D upp till 20 km, F30D upp till 30 km och F40D upp till 40 km). (Foto: Segway-Ninebot)

Övriga funktioner och specifikationer

Ninebot KickScooter F-serien är utrustad med ett bromshandtag som styr både den elektroniska bromsen (framhjul) och skivbromsen (bakhjul). Batteriet är placerat i fotstödet för en låg tyngdpunkt, vilket bidrar till förbättrad körstabilitet och säkerhet, lovar tillverkaren.

Skotrarna har 10 tum stora däck som absorberar stötar och ger bättre komfort och stabilitet. Alla tre modeller har slanglösa pneumatiska däck med ett extra gelskikt på insidan, vilket minskar risken för punkteringar.

KickScooters har tre olika körlägen och ett gångläge. (Foto: Ninebot-Segway)

Pris och tillgänglighet

Alla modeller i Ninebot KickScooter F-serien finns att köpa, här är riktpriserna:

  • F20D: 5 000 kr
  • F30D: 6 200 kr
  • F40D: 6 900 kr
Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktör L&B Home. Peter har arbetat för Ljud & Bild sedan 2012. Han har varit aktiv som teknikjournalist i många medier sedan 1998, bland annat som chefredaktör för prylmagasinet GEAR och som journalist för tidningarna PC World och Privat Computer. Peter skriver om mobiltelefoner och andra bärbara enheter samt om teknisk innovation, inklusive 5G, elektrisk mobilitet och smarta hem.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Nyast med en ansiktslyftning: Tesla Model 3 Performance

Toyota Mirai: En riktig mardröm

Ny Mini-modell på väg

Topless och vackert från Maserati

Snart går Mercedes EQS ännu längre

Alfa Romeos första elbil

Tesla Model Y med 600 km räckvidd

Fullständigt vansinne

Xpeng avtäcker el-SUV för folket

Här finns tillräckligt med utrymme

Snart kommer du att kunna snabbladda hos Ford

Så mycket bättre är nya Porsche Taycan

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen