TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Segway-Ninebot lanserar nya F-serien Ninebot KickScooter

De nya elskotrarna har pneumatiska, slanglösa däck och en helt ny design.

forfatter
Publicerad 2021-10-02 - 16:41

Ninebot KickScooter F-serien består av flera olika modeller, gemensamt för dem alla är en maxhastighet på 20 km/h, en färgdisplay, säkerhetsfunktioner som certifierade E-MARK- och Z-MARK-reflektorer, LED-lampor och ringklocka.

Läs också Fyra nya Segways till de största prylnördarna Alla fyra fordonen, en elmoped och tre elskotrar, styrs givetvis från mobilen.

”Våra KickScooters låter dig välja mellan tre körlägen och ett gåläge för att kunna anpassa sig efter olika väderförhållanden och användarscenarier. De olika modellerna erbjuder olika valmöjligheter inom räckvidd på en enda laddning (F20D upp till 20 km, F30D upp till 30 km och F40D upp till 40 km) samt olika motoreffekter och bättre egenskaper i samband med stigningar”, skriver Ninebot-Segway i ett pressmeddelande.

De olika modellerna har olika räckvidd på en laddning (F20D upp till 20 km, F30D upp till 30 km och F40D upp till 40 km). (Foto: Segway-Ninebot)

Övriga funktioner och specifikationer

Ninebot KickScooter F-serien är utrustad med ett bromshandtag som styr både den elektroniska bromsen (framhjul) och skivbromsen (bakhjul). Batteriet är placerat i fotstödet för en låg tyngdpunkt, vilket bidrar till förbättrad körstabilitet och säkerhet, lovar tillverkaren.

Skotrarna har 10 tum stora däck som absorberar stötar och ger bättre komfort och stabilitet. Alla tre modeller har slanglösa pneumatiska däck med ett extra gelskikt på insidan, vilket minskar risken för punkteringar.

KickScooters har tre olika körlägen och ett gångläge. (Foto: Ninebot-Segway)

Pris och tillgänglighet

Alla modeller i Ninebot KickScooter F-serien finns att köpa, här är riktpriserna:

  • F20D: 5 000 kr
  • F30D: 6 200 kr
  • F40D: 6 900 kr
forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Utvecklingsredaktör och journalist. Peter har arbetat för Ljud & Bild sedan 2012. Han har varit aktiv som teknikjournalist i många medier sedan 1998, bland annat som chefredaktör för prylmagasinet GEAR och som journalist för tidningarna PC World och Privat Computer. Peter skriver om mobiltelefoner och andra bärbara enheter samt om teknisk innovation, inklusive 5G, elektrisk mobilitet och smarta hem.

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Bluetooth säkrar däcken Det finns en app för det: Håll digital koll på cykelns däcktryck.
Great Scott! DeLorean Alpha5 får ljud från Cambridge Audio Kan det bli en bilstereo med hela 1,21 gigawatt?
Teslas vilddjur kan äntligen beställas De lyckligaste får sin Model S Plaid eller Model X Plaid redan innan nyår.
Därför köpte jag en Tesla Inte nödvändigtvis den bästa bilen. Men det är den jag behöver.
Kolla in de senaste bilderna - och videon - av Rolls-Royce Spectre Den första elektriska Rollsen kommer 2023. Körkomforten ska vara som ett flygande matta!
Första tjuvtitten på ny konceptbil från Mini Konceptbilen Mini Concept Aceman ger ett första intryck av framtidens formspråk hos Mini.
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend