TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

CES 2023: NVIDIA GeForce NOW i bilen

Nvidia lanserar spel i Polestar, Hyundai och BYD.

forfatter
Publicerad 2023-01-06 - 11:48

Elbilarna blir allt mer avancerade och uppkopplade, så det är inte det minsta förvånande att man även kan spela spel ombord. Så tänker Nvidia och lanserar GeForce NOW, i första vändan till Polestar, Hyundai och BYD.

Gaming-tjänsten är molnbaserad och bilar som har Nvidias Drive-plattform kan koppla upp sig till molnet så att man kan spela i bilen. Passagerarna i baksätet kan ladda ner flera gratisspel och spela så mycket de vill, medan de två i framsätet bara kan spela när bilen står stilla. Till exempel när man har parkerat för att ladda batteriet.

Enda förutsättningen är att man har anslutna skärmar i baksätena, förutom skärmarna i instrumentpanelen fram.

GeForce NOW stöds i Polestar 3 och modeller från kinesiska BYD. Samt nyare modeller från Hyundai, Kia och Genesis, som alla tre ingår i Hyundai Motor Group.

Gaming i Polestar 2. Foto Nvidia

Nvidias GeForce NOW körs på bilens Android-operativsystem och det finns fler än 1 000 speltitlar, inklusive A Plague Tale, Requiem, The Witcher 3, Wild Hunt och Cyberpunk 2077. Spelen är tillgängliga i Steam-butiken, Electronic Arts-appen, Ubisoft , Epic Games Store och på GOG.com.

Spel som Fortnite, Lost Ark och Destiny 2 kan spelas gratis i bilen.

https://youtu.be/sNQVdvZStLM

Polestar 3

Polestar 3 byggs i USA

Polestars första SUV byggs även i Kina.

forfatter

Lasse Svendsen

Chefredaktör. Lasse har jobbat på Ljud & Bild sedan 1999. Han har också skrivit om fotografi i tidningen Fotografi och om hifi i tidningen Audio Video samt har jobbat som biljournalist på tidningen Drive. Allt började 1980 med en Garrard-skivspelare, en Tandberg-förstärkare och ett par Jamo-högtalare. Han har också lång erfarenhet av hifi-industrin och skriver i dag mycket om hifi, foto, datorer och ljud men även om bilar.

Lämna en kommentar

You’ll want to hear this: Everything you need to know about Belkin’s audio range

Consumer electronics leader Belkin celebrates its forty-year legacy with innovations that help you to be ready for today

Kan förvandlas till pickup Renodlad tuffing för en aktiv livsstil.
Världens snabbaste gatubil är rent ut sagt skrämmande Mytomspunna Model S Plaid uppmuntrar till att bryta mot lagen. Och inte bara på grund av hastigheten.
Polestar 2 får bakhjulsdrift och mer kraft Snabbare, sportigare och med längre räckvidd.
SE VIDEO: Tesla Model S Plaid – galenskap på fyra hjul! Geir och Audun har provkört Tesla Model S Plaid! Hela testet kommer lördag, här får du en liten försmak.
Det här är Årets bil 2023 Car of the Year för 2023 har utsetts.
Följ Ljud & Bild