annons
annons

Högtalare

Docka från Loewe

Loewe presenterar en liten Bluetooth-högtalare som ska kunna det mesta.

 

Loewe SoundPort Compact kan spela upp musik från i stort sett alla slags källor; iDevices, Android smartphones och surfplattor, laptops, stationära datorer och MP3-spelare. Den har NFC och USB, klarar Bluetooth (Apt-X) och har dessutom integrerat en Apple Lightning-kontakt. En inbyggd mikrofon gör det möjligt att använda den som ett handsfree-telefonsystem.

Själva apparaten är tillverkad i aluminium, vi hade kanske inte väntat annat från Loewe, och Apple Lightning-kontakten sitter i en dold docka som öppnas med en lätt beröring, och klickas sedan på plats igen efter användning. Loewe anger att det sitter en “digital förstärkare” som ska ge en totaleffekt på 80 watt. Högtalarsystem består av två kombinerade mellanregisterhögtalare, diskant och en subwoofer. Man talar om “basreflexröret”, som väl betyder att det är ett basreflexsystem.

Den kan styras med knappar på ovansidan, app finns för både iOS och Android och så kan man använda den med Loewes fjärr, den är extratillbehör.  Det är en relativt liten apparat, måtten är 41,5 mm (B), 10,9 mm (H) och 17,8 mm (D) och priset är 5.499 kr. 

www.loewe.se

Alltid uppdaterad!

Fri tillgång till Ljud & Bild i en månad

0:-