Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Nyhet

Var rädd om både dig och andra

VBreathe Tasman – ett effektivt skydd mot virus och bakterier

Av / 2021-11-09 - 11:06
Var rädd om både dig och andra

Sedan coronaviruset gjorde sitt intåg har vi blivit vana vid att skydda oss mot smitta på olika sätt – inte minst har vi blivit otroligt bra på att sprita i tid och otid, vilket har visat sig vara särskilt effektivt, inte bara mot coronavirus, utan mot virus i allmänhet.

Nu har vi äntligen börjat få återgå till det ”normala” och det är inte längre helt otänkbart att kramas eller sitta nära varandra. Detta medför naturligtvis en ökad smittorisk och därmed bör vi vara lite extra rädda om oss själva och varandra.

 

VActive gelångor – gjorda av australiska eteriska oljor – släpps ut och flyter i inomhusluften som ångor och lägger sig på ytor, där de sägs minska mängden smittsamma organismer såsom vissa bakterier, svampar och virus. (Foto: Witt)

 

 

VBreathe Tasman kan ses som ett komplement till försiktighetsåtgärder såsom spritningen, och ytterligare ett hjälpmedel för att minska förekomsten av oönskade, skadliga partiklar i luften och på ytor. Luftrenaren sägs effektivt kapsla in skadliga partiklar i luften och hindra dem från att föröka sig. Naturliga, VActive gelångor – gjorda av australiska eteriska oljor – släpps ut och flyter i inomhusluften som ångor och lägger sig på ytor, där de sägs minska mängden smittsamma organismer såsom vissa bakterier, svampar och virus.

Förutom svart och silver kan du köpa din VBreathe i till exempel Rosegold. (Foto: Witt)

VBreathe Tasman är tänkt att förbättra ditt inomhusklimat och tack vare att den är flyttbar kan du ta den med dig vart du än går. Från sovrummet till köket eller varför inte ta med den till kontoret. Den täcker rum på upp till 16 m2.

Pris och tillgänglighet

VBreathe Tasman kostar 6 499 kronor och går att hitta här: www.wittsverige.se

Åsa Warme Hallén
(f. 1972): Hamnade år 1995 av en slump på tidningen Elektronikvälden (som sedan bytte namn till Ljud & Bild). Fram till 2013, då hon valde att prova sina vingar på annat håll, hade hon varit projektledare, journalist och redaktionschef. Sedan mars 2021 är hon tillbaka på frilansbasis. Åsa skriver främst om användningsbara prylar som gör livet roligare. Hon ser eventuellt saker och ting från ett litet annat perspektiv än sina kollegor.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tado uppgraderas till senaste standard

Koda 2 Max är Oonis största och mest avancerade pizzaugn hittills

Matter version 1.3

Motormopp från Dyson

En kamera för varje vinkel

Ny monsterrobot från Roborock

Laga mat utan sladd med KitchenAid Go

Robotdammsugare lovar dammsugning och moppning med mänsklig precision

Vill förändra golvstädningen

Nutribullet gör comeback i Norden

CSA har lanserat säkerhetsstandard för smarta hem

LG breddar sin premiumserie

Rulla till toppen