Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Nyhet

TipTraQ ska ge sömnförbättring med AI

PranaQ lanserar TipTraQ, en sömnspårnings- och förbättringslösning med medicinsk noggrannhet och ett personligt sömncoachingprogram som drivs av AI.

Skrivet av / 2024-02-05 - 09:00
TipTraQ ska ge sömnförbättring med AI

PranaQ kar lanserat TipTraQ, som en banbrytande enhet som tar ett steg längre än traditionell sömnövervakning och erbjuder en omfattande lösning för att diagnostisera och övervaka andningssömnstörningar, inklusive sömnapné, och förbättra sömnen som helhet.

TipTraQ analyserar användarspecifika sömntrender, erbjuder spårning i realtid och tillhandahåller ett personligt sömncoachningsprogram som drivs av AI, anger företaget, och berättar att rigorösa tester och verifieringar av ledande medicinska institut har bekräftat enhetens exceptionella precision i analys av sömnandning (inklusive snarkning), bedömning av sömnstadiet och spårning av total sömntid.

Vår bärbara medicinska enhet innehåller en intrikat biosignalbehandlingsalgoritm, som vi tror representerar framtiden för IoMT (Internet of Medical Things), meddelar PranaQ, som än så länge inte sagt någonting om lanseringsdatum och priser.

Ola Larsson
(f. 1970): Frilansjournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbetat med att hålla koll på - och skriva om - trender, innovationer och produkter inom konsumentelektronik samt vitvaror & småapparater. 1999-2017 jobbade Ola på de svenska branschtidningarna Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen som journalist, teknisk redaktör samt chefredaktör. Sedan 2017 arbetar Ola som konsult - i det egna bolaget Eor AB, grundat 2014 - med fokus på framförallt det skrivna ordet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

125 Gala Edition-erbjudanden under Mieles jubileumsår

Jura X10 uppdaterad med Cold Brew

Kabelfri robotgräsklippare med fyrhjulsdrift

Shark på väg till Europa

Ninja satsar på Europa

Platt hår utan varma plattor

AI-sömnförbättring med TipTraQ

En smart kattsandlåda

Husqvarna Nera gräsklippare för villan

X30 Ultra är nya toppmodellen från Dreame Technology

Robotgräsklippare till budgetpris

Snabb kombinerad tvätt/tork från LG

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen