Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Nyhet

Samsungs Bespoke Family Hub+ har 32-tums display

Samsung premiärvisade sin nya kylfrys Bespoke 4-Door Flex med Family Hub+ - med 32-tums display - på CES 2023 i januari, och nu går den att köpa i USA.

Av / 2023-07-09 - 09:00
Samsungs Bespoke Family Hub+ har 32-tums display

Samsung lanserade sin första Family Hub kylfrys 2016 och har nu kommit fram till generation åtta, som skiljer sig mot den befintliga modellen bland annat genom att ha försetts med en display som är 32 tum istället för 21,5 tum. Denna nya modell är även den första kylfrys från Samsung som är en Matter styrenhet. Befintliga Family Hub 2.0 och nyare kommer uppgraderas till att bli Matter styrenheter i juli, har Samsung meddelat.

Bespoke betyder skräddarsytt, så sannolikt kommer man att kunna välja ett annat utseende än en övre del i kolsvart glas samt en nedre del i rostfritt stål. Foto: Samsung

Kylen rymmer 481 liter och frysen 173 liter och produkten är 91 cm bred, 180 cm hög och 75 cm djup (det finns även en modell som är 60 cm djup).

Samsung har sålt tre miljoner Bespoke-kylskåp globalt sedan produktlinjen introducerades, och från och med i år består Bespoke-linjen av 15 produktkategorier tillgängliga i 52 länder.

Samsung har tidigare meddelat att de kommer att lansera Bespoke 4-Door Flex med Family Hub+, nya side-by-side och kombinerade kyl/frysmodeller, och de är beräknade att komma till Norden 2024.

Ola Larsson
(f. 1970): Frilansjournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbetat med att hålla koll på - och skriva om - trender, innovationer och produkter inom konsumentelektronik samt vitvaror & småapparater. 1999-2017 jobbade Ola på de svenska branschtidningarna Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen som journalist, teknisk redaktör samt chefredaktör. Sedan 2017 arbetar Ola som konsult - i det egna bolaget Eor AB, grundat 2014 - med fokus på framförallt det skrivna ordet.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Powerbanks exploderar

Värsting-robot-dammsugare från Roomba

Roborock släpper nya skaftdammsugare

Äger du den här powerbanken från IKEA?

Roborock Qrevo S rengör sig själv

Lättinstallerat smart lås från Aqara

Autentisk pizza på mindre utrymme

Bertazzoni patenterar Air-Tec

Smarta husdjursprodukter från Philips

Kylfrys med 438 färgkombinationer

Färgrik musik från Wiz

Husqvarnas robotgräsklippare får solcellsladdning

Rulla till toppen