Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Nyhet

Coola vitvaror i färg

Blanda färger och storlekar efter den personliga smaken med Samsung Bespoke. s smarta Bespoke-vitvaror.

Av / 2021-05-12 - 14:05
Coola vitvaror i färg

”Bespoke” är engelska och betyder ”skräddarsydd”. Och just individuellt anpassade är tanken med Samsungs nya intelligenta vitvaror som passar i ett smart hem. Översatt till ren svenska betyder detta att de kan kombineras i olika färger och storlekar.

En viktig egenskap hos Bespoke-kylskåpet är flexibilitet. Kylskåpet har en modulär design som gör att man kan välja dess storlek och stil samt para ihop kyl/frys med 1-dörrars skåp. De har också flexibla temperaturkontroller för de olika facken som gör att man bättre kan ha koll på hur maten lagras. Kylskåpet finns också många olika färger och tekniker.

Samsung Bespoke-funktioner

No Frost hjälper till att hålla en konstant temperatur alla kylskåpets hörn för att förbättra luftcirkulationen. Om det funkar är det slut med att hitta en frusen gurka längst bak i grönsakslådan.

All Around Cooling ger jämn kylning i varje del av kylskåpet genom att kontinuerligt läsa av och justera temperaturen och cirkulera kall luft från strategiskt placerade ventiler.

Metal Cooling som fångar kall luft och håller kvar den när dörren öppnas och stängs ofta, så att man kan hitta det man letar efter utan att kylan försvinner.

Digital Invert Compressor. Nio sensorer spårar temperatur och fuktighetsnivåer så att man kan få en enhetlig kylning utan att ständigt behöva stoppa och starta.

De skräddarsydda modellerna finns i flera storlekar och i uppdelade och fulla höjder. Färgerna – och deras namn – är som en kylig vindpust från en annan tid: Glam Lavender, Satin Beige, Satin Sky Blue, Glam Navy, Clean Black, Cotton White, Inox och Black.

samsung.com/se

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist. John har arbetat för Ljud & Bild sedan 2013. Han skriver om hifi, högtalare, datorer, spel och teknikhistoria. John har ägnat sig åt teknikjournalistik sedan 1982(!) och har arbetat för många olika tidskrifter i olika roller, bland annat GEAR, High Fidelity, Computer för alla, Illustrerad vetenskap, Ny elektronik, PC World och Privat Computer. Han har också skrivit många böcker och utbildningsprogram om IT.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Robotgräsklippare med cylinder

Tado uppgraderas till senaste standard

Koda 2 Max är Oonis största och mest avancerade pizzaugn hittills

Matter version 1.3

Motormopp från Dyson

En kamera för varje vinkel

Ny monsterrobot från Roborock

Laga mat utan sladd med KitchenAid Go

Robotdammsugare lovar dammsugning och moppning med mänsklig precision

Vill förändra golvstädningen

Nutribullet gör comeback i Norden

CSA har lanserat säkerhetsstandard för smarta hem

Rulla till toppen