TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Ny mångsidig övervakningskamera från Arlo

Arlo Go 2 har både 4G och Full HD-video.

forfatter
Publicerad 2022-05-03 - 13:08

Arlo är klara med en ny utomhuskamera, Arlo Go 2, som är efterträdaren till den första Arlo Go från 2019.

Den nya modellen stöder både Wi-Fi och 3G/4G. Sätter man upp kameran nära hemmet växlar anslutningen automatiskt till 3G/4G om Wi-Fi-signalen förloras. Uppkopplingen till mobilnätet innebär också att man kan använda övervakningskameran långt hemifrån, till exempel när man är i båten, på campingen eller till och med ute i skogen.

Arlo Go 2 stöder livestreaming till mobilen med färgvideo och 1080p-upplösning. Mer avancerade funktioner kräver ett abonnemang på den så kallade Arlo Secure-tjänsten. Men då skiljer kameran också på människor, djur och fordon, så att man bara får besked om relevanta incidenter.

Så fort Arlo Go2 märker av en rörelse skickar den ett meddelande till användarens mobil, eller någon annan enhet, var man än befinner sig i världen.

Arlo Go 2 Camping1 989x659 1
Foto: Arlo

Om man ser ett potentiellt hot kan man aktivera den inbyggda sirenen, tvåvägsljud eller den inbyggda strålkastaren för att skrämma bort den objudna gästen. Det är också möjligt att konfigurera lampan så att den tänds automatiskt så fort Arlo Go 2 upptäcker rörelser.

Pris och tillgänglighet

Arlo Go 2 går att köpa från 25 maj. Riktpriset är 3 300 kronor, men det går också att köpa kameran med ett 2-årigt Arlo Secure-abonnemang.

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Robotgräsklippare nästa för Segway En perfekt klippt gräsmatta utan anpassad kanttråd utlovas
Smart hjälpreda för hemmaodlaren Njut av färska nyplockade grönsaker året runt tack vare smart appstyrd inomhusträdgård.
Praktisk laddare och stativ till hemmakontoret Laddar mobilen och öronpropparna och håller ordning på hörlurarna.
Guds gåva till hemmet? 2015 blev robotdammsugaren årets julklapp och från att ha varit en produkt som främst lockat teknikintresserade är nu robotdamssugaren något som finns i många hem.
Hej, Sonos! Spela för mig! I juni är Sonos klara med en egen röststyrning. Ännu så länge utan Tidal och Spotify.
Övervakning överallt Arlo Go 2 har både 4G och Full HD-video.
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend