Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Nyhet

Ny mångsidig övervakningskamera från Arlo

Arlo Go 2 har både 4G och Full HD-video.

Av / 2022-05-03 - 13:08
Ny mångsidig övervakningskamera från Arlo

Arlo är klara med en ny utomhuskamera, Arlo Go 2, som är efterträdaren till den första Arlo Go från 2019.

Den nya modellen stöder både Wi-Fi och 3G/4G. Sätter man upp kameran nära hemmet växlar anslutningen automatiskt till 3G/4G om Wi-Fi-signalen förloras. Uppkopplingen till mobilnätet innebär också att man kan använda övervakningskameran långt hemifrån, till exempel när man är i båten, på campingen eller till och med ute i skogen.

Arlo Go 2 stöder livestreaming till mobilen med färgvideo och 1080p-upplösning. Mer avancerade funktioner kräver ett abonnemang på den så kallade Arlo Secure-tjänsten. Men då skiljer kameran också på människor, djur och fordon, så att man bara får besked om relevanta incidenter.

Så fort Arlo Go2 märker av en rörelse skickar den ett meddelande till användarens mobil, eller någon annan enhet, var man än befinner sig i världen.

Arlo Go 2 Camping1 989x659 1
Foto: Arlo

Om man ser ett potentiellt hot kan man aktivera den inbyggda sirenen, tvåvägsljud eller den inbyggda strålkastaren för att skrämma bort den objudna gästen. Det är också möjligt att konfigurera lampan så att den tänds automatiskt så fort Arlo Go 2 upptäcker rörelser.

Pris och tillgänglighet

Arlo Go 2 går att köpa från 25 maj. Riktpriset är 3 300 kronor, men det går också att köpa kameran med ett 2-årigt Arlo Secure-abonnemang.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktör L&B Home. Peter har arbetat för Ljud & Bild sedan 2012. Han har varit aktiv som teknikjournalist i många medier sedan 1998, bland annat som chefredaktör för prylmagasinet GEAR och som journalist för tidningarna PC World och Privat Computer. Peter skriver om mobiltelefoner och andra bärbara enheter samt om teknisk innovation, inklusive 5G, elektrisk mobilitet och smarta hem.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kylfrys med 438 färgkombinationer

Färgrik musik från Wiz

Husqvarnas robotgräsklippare får solcellsladdning

Dubbel airfryer i kompakt format

Enklare liv med Yales smarta kodhantag

Prisvärd airfryer med fönster

Små kylskåp och frysar från Miele

Vidareutvecklad espressomaskin

Hantera altandörren via Matter

Webers flaggskeppsgrillar blir smarta

Pizzaugn med roterande sten

Dubbla korgar ger fler möjligheter

Rulla till toppen