Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Nyhet

Nespressos populära Creatista nu för Vertuo-kapslar

Nespressos mest populära och ikoniska kaffemaskin, Creatista, lanseras nu för Vertuo-systemet.

Skrivet av / 2023-09-18 - 10:03
Nespressos populära Creatista nu för Vertuo-kapslar

Nu lanseras Creatista för Vertuo-seriens kapselsystem, med kapslar i olika storlek, där varje kapsel är försedd med en streckkod som maskinen läser av för att anpassa inställningarna och säkerställa hög kaffekvalitet vid varje bryggning.

Vi är dedikerade att leverera oslagbara kaffeupplevelser till våra kunder. Med lanseringen av Vertuo Creatista förenar vi det bästa av två världar, vår populära Creatista-maskin och Vertuos kapselsystem, som tillsammans blir en kaffemaskin med oändliga möjligheter för alla hemmabaristor och kaffedrickare”, säger Linda Fazekas, Nordic Marketing Manager Nespresso.

Med Vertuo Creatista kan bland annat kaffestyrkan justeras, och man kan brygga sex olika koppstorlekar: Espresso (40 ml), Dubbel Espresso (80 ml), Gran Lungo (150 ml), Mugg (230 ml), Alto (355 ml) och en hel kanna (535 ml). Maskinens integrerade mjölkskummare gör det dessutom möjligt att styra mjölkskummets konsistens och temperatur, och den kan givetvis användas för att skapa lattekonst.

Kapslarna

Nespressokapslarna är gjorda av aluminium, som företaget menar är det ultimata materialet för att skydda kvaliteten på kaffet och hålla det färskt, samtidigt som det är oändligt återvinningsbart. Nespressokapslar återvinns (med kaffesumpen kvar) på närmaste återvinningsstation för metallförpackningar eller i närmsta Nespresso Boutique.

Nespresso Vertuo Creatista. Foto: Nespresso

Pris och tillgänglighet

Nespresso Vertuo Creatista är tillgänglig nu – i de fyra färgerna Stainless Steel, Black Truffle, Black Stainless Steel och Sea Salt – och det rekommenderade priset är 8 199 SEK.

Läs också Bärbar espresso utan el Med en portabel espressomaskin i fickformat kan man njuta av kvalitetskaffe var man än är.
Ola Larsson
(f. 1970): Frilansjournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbetat med att hålla koll på - och skriva om - trender, innovationer och produkter inom konsumentelektronik samt vitvaror & småapparater. 1999-2017 jobbade Ola på de svenska branschtidningarna Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen som journalist, teknisk redaktör samt chefredaktör. Sedan 2017 arbetar Ola som konsult - i det egna bolaget Eor AB, grundat 2014 - med fokus på framförallt det skrivna ordet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa hela artikeln?

Med LB+ Total får du tillgång till ALLT innehåll på Ljud & Bild och LB Home

Redan prenumerant? Logga inn.

  • Prova LB+ i 14 dagar
    Bara 14:-

    Förnyas efter 14 dagar, ingen bindningstid.

  • LB+ Total i 12 mån
    Bara 125 kr/mnd

    Du sparar 288 :-

Vill du ha tillgång till enbart Ljud & Bild eller LB Home?

Klicka här för att beställa Ljud & Bild

Klicka här för att beställa LB Home

Smart finskt hem

Inget Meet på Google Nest

Nespresso lanserar Vertuo Creatista

Mysigt med Beurer

Piffa upp ditt hemmakontor med Wiz

Fristående kyl och frys från Bertazzoni

Rulla till toppen