Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Nyhet

LG:s minidiskmaskin för ett glas eller en mugg

LG har presenterat mycup – en kompakt diskmaskin speciellt anpassad för att snabbt diska ett glas eller en mugg.

Av / 2023-12-30 - 10:00
LG:s minidiskmaskin för ett glas eller en mugg

Tanken med mycup är att uppmuntra användandet av vanliga glas och muggar istället för engångsartiklar, på såväl kaféer och restauranger som kontor och andra arbetsplatser.

Man placerar ett glas eller en mugg i maskinen och sedan väljer man “Quick Wash” eller “Extra Wash” – beroende på smutsighetsgrad – i mycup-appen. Produktens display visar rengöringsprocessen och man kan få en notifikation via appen när den är klar – något som känns en smula onödigt eftersom hela processen tar cirka 30 sekunder om man valt “Quick Wash”.

Båda rengöringsprogrammen använder en vattentemperatur på 65 grader. “Quick Wash” använder sig av LG:s “Bubble-Jet”-teknologi och programmet tar endast 30 sekunder. “Extra Wash” rengör och torkar grundligare, med en vattenstråle i flera riktningar samt varmluft.

LG mycup. Foto: LG

Den kompakta, lättanvända LG mycup diskmaskinen rengör muggar snabbt och effektivt, och främjar en hållbar livsstil som skyddar vår planet för framtida generationer”, säger Lyu Jae-cheol, VD för LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company.

LG mycup är 90 cm hög (exklusive display), 23 cm bred och 43 cm djup, och kommer att premiärvisas på CES 2024 (9-12 januari 2024) i Las Vegas.

Ola Larsson
(f. 1970): Frilansjournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbetat med att hålla koll på - och skriva om - trender, innovationer och produkter inom konsumentelektronik samt vitvaror & småapparater. 1999-2017 jobbade Ola på de svenska branschtidningarna Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen som journalist, teknisk redaktör samt chefredaktör. Sedan 2017 arbetar Ola som konsult - i det egna bolaget Eor AB, grundat 2014 - med fokus på framförallt det skrivna ordet.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tado uppgraderas till senaste standard

Koda 2 Max är Oonis största och mest avancerade pizzaugn hittills

Matter version 1.3

Motormopp från Dyson

En kamera för varje vinkel

Ny monsterrobot från Roborock

Laga mat utan sladd med KitchenAid Go

Robotdammsugare lovar dammsugning och moppning med mänsklig precision

Vill förändra golvstädningen

Nutribullet gör comeback i Norden

CSA har lanserat säkerhetsstandard för smarta hem

LG breddar sin premiumserie

Rulla till toppen