TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
L&B:s Julkalender 2022
Nyhet

EcoFlow Delta 2 räddar vintern

Det bärbara kraftverket kan hålla ditt kylskåp i gång i upp till ett dygn.

forfatter
Publicerad 2022-10-04 - 15:20

I en tid då det på allvar pratas om kontrollerade strömavbrott för att säkra elförsörjningen till kritiska samhällsfunktioner, kan en produkt som EcoFlow Delta 2 vara värd att överväga.

Det är i grunden ett enormt portabelt batteri med en kapacitet upp till 3 040 Wh. I praktiken innebär det att EcoFlow Delta 2 kan lagra tillräckligt med ström för att till exempel hålla igång en mikro i 1 timme, en TV i 10 timmar eller ett kylskåp ett dygn.

EcoFlow Delta 2
(Foto: EcoFlow)

I grundutförande har Delta 2 en kapacitet på 1 kWh, men det kan utökas med EcoFlows Delta 2 Extra Battery eller Delta Max Battery och kan därmed som sagt leverera upp till 2 048 Wh eller 3 040 Wh.

Självklart måste batteriet laddas i förväg (man kan med fördel ladda vid en tidpunkt då strömmen är billig), vilket kan göras på drygt en timme och en kvart.

jkvcUUvA WDINGnew
<
>
(Foto: EcoFlow)

Därefter kan man ansluta tio elektriska apparater samtidigt, inklusive fyra apparater via vägguttag. Delta 2 har också 2 USB-A-portar, 2 USB-C-portar och en DC5521-utgång.

EcoFlow Delta 2 finnas tillgängligt nu till ett rekommenderat pris från 13 599 kronor.

Mer information

Annons
forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Utvecklingsredaktör och journalist. Peter har arbetat för Ljud & Bild sedan 2012. Han har varit aktiv som teknikjournalist i många medier sedan 1998, bland annat som chefredaktör för prylmagasinet GEAR och som journalist för tidningarna PC World och Privat Computer. Peter skriver om mobiltelefoner och andra bärbara enheter samt om teknisk innovation, inklusive 5G, elektrisk mobilitet och smarta hem.

Lämna en kommentar

Nu är det smart jul! Kom i julstämning med Philips Hue. Vi har testat den smartaste julgransslingan hittills.
Väldresserad Hur klarar sig en robotdammsugare mitt ibland flyttlådor och packmaterial? Äter den upp allt i sin väg eller klarar den att hålla rent ändå?
Ta kontrollen med Energy IQ Även om termometern inte visar fullt så låga siffror som det brukar vara i november dröjer det troligtvis inte länge innan vintern är över oss. Och med vinter och kyla kommer höga elkostnader.
Philips Hue på julgranen Signify har precis lanserat Philips Hue Festavia, en smart ljusslinga för granen.
Smart element sparar pengar Den kalla årstiden betyder högre elförbrukning, men med app-styrning kan du ta kontroll över elräkningen.
Philips Hue kommer snart att kunna prata med alla smarta hemprodukter Matter-standarden, som ska göra det lättare för Smarta Hem-produkter att arbeta tillsammans, har nu officiellt lanserats. Och Matter är på väg till nästan alla Philips Hue-produkter, säger tillverkaren.
Följ Ljud & Bild