Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Nyhet

Bosch nya köksmaskin med smarta sensorer

Bosch nya köksmaskin i Serie 6 ska med hjälp av inbyggd våg och smarta sensorer göra bakningen enklare.

Av / 2024-03-26 - 11:04
Bosch nya köksmaskin med smarta sensorer

Bosch meddelar att man med sin nya Serie 6 köksmaskin introducerar en innovativ nyhet inom köksteknik, som kombinerar sju sensorstyrda program, unik 3D-mixningsteknologi och en integrerad precisionsvåg.

De sensorstyrda programmen känner av när degen är färdigknådad eller när kaksmeten uppnått rätt konsistens, anger företaget, och berättar att den unika 3D Planetary Mixing-rörelsen i maskinarmen är utformad för att fånga upp ingredienserna från botten av skålen och garantera en jämn och grundlig blandning av ingredienserna – rörelsen ska efterlikna effekten av handknådning.

Den inbyggda vågen möjliggör exakt vägning med 1-grams precision. Den väger också olja, mjölk och vatten i milliliter, och man kan väga direkt i skålen, med hjälp av tillbehören eller en mindre mängd på toppen av köksmaskinen.

Ambitionen med Serie 6 köksmaskin var att skapa en produkt som verkligen passar den nordiska konsumenten som gillar att baka bröd. Genom att kombinera avancerad teknologi med praktisk design och funktion har vi skapat en köksmaskin som klarar av att hantera även de mest krävande degarna och som är tillräckligt hållbar för att vara en del av familjen under lång tid framöver”, säger Johan Stendin, Nordic Category Manager Food Prep på Bosch.

Köksmaskinen är försedd med 1600-watts motor och kan hantera upp till 3,5 kilo deg i den 5,5 liter stora skålen. Genom att ladda ner Home Connect-appen (tillgänglig för iOS och Android) kan man inspireras av recept som är speciellt skapade för köksmaskinen.

Pris och tillgänglighet

Köksmaskinen Bosch Serie 6 MUMS6ZS00 är tillgänglig nu, på Power, och kostar 6 990 SEK.

Ett test av köksmaskinen kommer publiceras på denna hemsida inom kort…

Läs också Mer bakning, mindre diskning Kenwood försöker få med så mycket disk som möjligt i samma kastrull. Kenwood Titanium Chef Patissier XL är en dyr maskin, men billigare än sin storebror Cooking Chef XL. Är den ett billigare alternativ eller en kompromiss?
Ola Larsson
(f. 1970): Frilansjournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbetat med att hålla koll på - och skriva om - trender, innovationer och produkter inom konsumentelektronik samt vitvaror & småapparater. 1999-2017 jobbade Ola på de svenska branschtidningarna Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen som journalist, teknisk redaktör samt chefredaktör. Sedan 2017 arbetar Ola som konsult - i det egna bolaget Eor AB, grundat 2014 - med fokus på framförallt det skrivna ordet.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Se hur du städar

Säkerhetslösning från Yale

Nya robotar från Ecovacs tar hand om fönster och trädgård

Matberedare med ikoner istället för vred

Dreame lanserar sin första robotgräsklippare i Sverige

Smartlåset som är inbyggt i dörren

iRobot vidareutvecklar sin mest sålda robotdammsugare

Espresso med en enda svepning

Samsungs nya AI-vitvaror

Två nya, exklusiva kolsyremaskiner

Sensorer och inbyggd våg förenklar bakningen

Billigare Arlo-övervakningskameror

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen