Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Nyhet

Airfryer med dubbel värme och grill

Wilfa utökar sitt sortiment av airfryers med Dualfry Grill 10L Airfryer, en modell med dubbla värmeelement och grillfunktion.

Av / 2024-02-23 - 13:12
Airfryer med dubbel värme och grill

Nya Dualfry Grill 10L med extra hög temperatur och dubbla värmeelement ska ge ett bättre och jämnare resultat, samtidigt som det genomskinliga fönstret ger full kontroll över tillagningen utan att man behöver dra ut korgen.

Eftersom Dualfry Grill 10L har såväl ett övre som nedre värmeelement får man ett ännu bättre och jämnare resultat, anger företaget, och berättar att man kan välja om man endast vill ha de övre, nedre eller båda värmeelementen i gång.

Airfryern är försedd med åtta förinställda program, där rekommenderad tid och temperatur ställs in automatiskt, och de är pommes, kyckling, biff, pizza, fisk, räkor, varmhållning och torkning.

Wilfa-Dualfry_Grill_10L_Airfryer1 Wilfa-Dualfry_Grill_10L_Airfryer2
<
>
Wilfa Dualfry Grill 10L Airfryer. Foto: Wilfa

Minne

En minnesfunktion innebär att man kan anpassa sina program och ändra tid och temperatur manuellt på de förinställda programmen, för att få resultat efter sina egna preferenser.

Airfryern har 10-liters korg, grillfunktion med extra hög temperatur, temperaturinställningar från 30°C till 230°C, och levereras med stekgaller, bricka och pizzaform. Måtten är 48,7 x 37,2 x 26 cm (BxDxH) och vikten 8,3 kg.

Pris och tillgänglighet

Wilfa Dualfry Grill 10L Airfryer lanseras i slutet av mars och kostar 3 299 SEK.

Läs också 6 airfryers som gör matlagningen lekande lätt Allt man gör i en ugn kan man göra i en airfryer – fast snabbare och bättre.
Ola Larsson
(f. 1970): Frilansjournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbetat med att hålla koll på - och skriva om - trender, innovationer och produkter inom konsumentelektronik samt vitvaror & småapparater. 1999-2017 jobbade Ola på de svenska branschtidningarna Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen som journalist, teknisk redaktör samt chefredaktör. Sedan 2017 arbetar Ola som konsult - i det egna bolaget Eor AB, grundat 2014 - med fokus på framförallt det skrivna ordet.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Se hur du städar

Säkerhetslösning från Yale

Nya robotar från Ecovacs tar hand om fönster och trädgård

Matberedare med ikoner istället för vred

Dreame lanserar sin första robotgräsklippare i Sverige

Smartlåset som är inbyggt i dörren

iRobot vidareutvecklar sin mest sålda robotdammsugare

Espresso med en enda svepning

Samsungs nya AI-vitvaror

Två nya, exklusiva kolsyremaskiner

Sensorer och inbyggd våg förenklar bakningen

Billigare Arlo-övervakningskameror

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen