Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

Nu är SkyShowtime tillgängligt på Samsung TV

Släppte ny smart-tv-app på alla hjärtans dag.

Skrivet av - Publicerad 2023-02-14 - 16:11
Nu är SkyShowtime tillgängligt på Samsung TV

SkyShowtime-strömningstjänsten är tillgänglig på en mängd olika plattformar. Men en egen app för Samsungs smarta TV-apparater har dock saknats. Det blir det ändring på nu! Från och med idag, 14 februari är SkyShowtime tillgänglig för nedladdning på nyare Samsung-TV-apparater.

Läs också Här ser du Yellowstone! Serieskaparen Talyor Sherdian är bland de hetaste namnen i strömningsbranschen idag - men var (och hur) får du se alla hans eminenta serier?

 

SkyShowtime-app-Samsung-TV-2-989x556 SkyShowtime-app-Samsung-TV-3-989x556 SkyShowtime-app-Samsung-TV-989x556
<
>
SkyShowtime-appen är nu tillgänglig på Samsung smart-TV (2017 och nyare)

SkyShowtime på Samsung TV

SkyShowtime-appen har varit tillgänglig via Apple iOS, tvOS, Android och Google TV sedan lanseringen, men ägare av Samsung TV har varit tvungna att ha tålamod, medan apputvecklarna har arbetat med att slutföra versionen för Tizen-operativsystemet.

Den är nu klar och vi kan bekräfta att SkyShowtime är tillgängligt och fungerar via en Samsung QE42QN90B som vi hade stående. Detta ger dig en bättre möjlighet att titta på populära westerns som Yellowstone, 1923 och 1883, och nya långfilmer som Top Gun: Maverick direkt via Samsung-skärmen.

Läs också Nu kan du titta på TikTok på Samsung TV Nu är TikTok-appen tillgänglig på svenska Samsung-skärmar.

OBS! Bild- och ljudkvaliteten är fortfarande begränsad till Full HD och stereoljud, så du kan ännu inte strömma program och filmer i 4K-kvalitet eller äkta surroundljud. Men detta är enligt uppgift något SkyShowtime “arbetar med” på sikt. Strömningstjänsten kostar för närvarande 79 kronor per månad.

Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun anställdes som journalist på Ljud & Bild 2004 och har spelat en aktiv roll i utvecklingen av L&B som tidning och webbplats. Audun är extremt kvalitetsmedveten och känd för sina kräsna öron och skarpa ögon. Som redaktionschef håller han ett öga på allt som journalisterna skriver. Han ansvarar också för Ljud & Bilds TV-tester.

1 reaktion på ”Nu är SkyShowtime tillgängligt på Samsung TV”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Erbjudande i samarbete med vår kommersiella partner Prisjakt.se

Mycket bild för pengarna

Vilken TV är bäst för gaming?

Bild av studiokvalitet

Rulla till toppen