Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Trådlöst ljud på huvudet

Det är bara utseendet som är retro. Panasonic RP-HTX80B spelar musik när du är på språng, utan kabel.

Skrivet av / 2017-08-31 - 14:04
Trådlöst ljud på huvudet

RP-HTX80B se kanske retro ut, men på insidan av hörlurarna döljer det sig modern teknik. Trådlös anslutning med Bluetooth, inbyggd mikrofon för mobilsamtal och 20 timmars kontinuerlig batteritid är vad Panasonic lovar. Men viktigast av allt: de utlovar toppljud!

Läs också: Test av Panasonic HD10, hörlurar med detaljerat och fylligt ljud

RP-HTX80B har 40 mm stora högtalarelement med effektiva neodym-magneter för maximal kontroll och tryck i musiken. En akustisk baskontroll justerar basåtergivningen – vi utgår från att det här är en ventil som användaren kan justera och som ändrar trycket i hörluren, vilket i sin tur påverkar högtalarelementets slaglängd.

20 timmars speltid
Hörlurarna kan spela upp till 20 timmar kontinuerlig musik när de är fulladdade, och klarar dessutom 2,5 timmars speltid efter bara 15 minuters laddning från helt urladdat läge.

 

Även om Panasonic RP-HTX80B har en retroutseende så sägs de vara bekväma – så att ”moderna musikälskare kan njuta av en trasselfri ljudupplevelse hela dagen lång”.

Hörlurarna finns i svart, grått, beige eller rött, samtliga färger med matt yta.

Pris och lanseringsdatum är okänt.

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft något annat heltidsjobb än på Ljud & Bild. Å andra sidan har han varit här nästan halva sitt liv, ända sedan 2001 när han skickade en jobbansökan till fel adress (han ville egentligen till en inspelningsstudio med samma namn). Gråbeins expertis är främst inom hifi, hörlurar och hemmabio, men det händer att han glimtar till med andra kvaliteter också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ljud & Bild
Rulla till toppen