Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV
L&B:s Julkalender: Lucka 11Delta

Extra ström till Apple Watch

Griffin har lanserat den coolaste Apple Watch-laddaren: ett bärbart nödbatteri som räcker till fyra uppladdningar – genom induktion.

Skrivet av / 2016-01-05 - 14:30
Extra ström till Apple Watch

Griffin Technology gör en massa kul tillbehör till mobiler, surfplattor och andra prylar. Och så har de naturligtvis tillbehör till Apple Watch.

Griffin Travel Power Bank kan användas som nyckelring. Foto: Griffin
Griffin Travel Power Bank kan användas som nyckelring. Foto: Griffin

Nu kommer den kanske coolaste prylen hittills till Apples smartklocka: en liten käck, bärbar laddare som fyller på klockan med ström även om du befinner dig långt ifrån närmaste vägguttag.

Travel Power Bank, som är den kompletta beteckningen, är så liten att den får plats i fickan och har praktisk nog en nyckelring i ena änden. Coolast av allt är att den laddar genom induktion! Man lägger bara Apple Watch bredvid laddaren och vips! så går allting av sig självt. Griffin-laddaren har ström nog för fyra laddningar innan den själv måste laddas upp via mikroUSB.

Priset blir 70 dollar, alltså ungefär 600 kronor, när laddaren släpps i vår.

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft något annat heltidsjobb än på Ljud & Bild. Å andra sidan har han varit här nästan halva sitt liv, ända sedan 2001 när han skickade en jobbansökan till fel adress (han ville egentligen till en inspelningsstudio med samma namn). Gråbeins expertis är främst inom hifi, hörlurar och hemmabio, men det händer att han glimtar till med andra kvaliteter också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ljud & Bild
Rulla till toppen