Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Nyhet

Black Week: Leta efter årets bästa produkter!

Om du är ute efter hemelektronik under Black Week måste du kolla priserna på dessa produkter.

Av / 2023-11-21 - 14:32
Black Week: Leta efter årets bästa produkter!

Nu när Black Week är i full gång vet vi att det kan vara en utmaning att sortera bland de många erbjudandena från tillverkare och elektronikkedjor. Många av de produkter som erbjuds är bra, men vissa är naturligtvis bättre än andra, så vad ska man välja?

Det är här årets bästa produkter kommer in i bilden. Under hela året testar L&B Home-redaktionen kontinuerligt och i år har vi haft hundratals smarta elektronikprodukter på testbänken. Vi har testat produkter inom kategorierna Bil & Elfordon, Datorer, Gaming, Mobil och Smart Hem. Och bland de många produkterna har vi nominerat mer än 100, av vilka vi har utsett totalt 27 vinnare i olika prisklasser.

Gemensamt för alla vinnande produkter är att de är ovanligt bra eller innovativa. Oavsett vad du är ute efter gör du ett bra köp om du slår till på någon av Årets bästa produkter 2023–2024 – oavsett kategori.

Naturligtvis är inte alla vinnarprodukter – eller nominerade produkter – på rea den här veckan. Poängen med den här artikeln är att hjälpa dig att veta vad du ska leta efter innan du ger dig ut på en expedition i Black Week-fynddjungeln.

Läs också Black Week: Gå inte i fällan! Snart är Black Friday här igen, många butiker har redan tjuvstartat. Så här förbereder du dig.

Antingen hittar du dina favoritprodukter bland årets bästa produkter och kontrollerar sedan om en eller flera av dem är på rea. Eller använd vår lista för att kontrollera om en eller flera av de många fyndprodukter som du erbjuds faktiskt är värda att köpa.

Se alla vinnarna här!

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktör L&B Home. Peter har arbetat för Ljud & Bild sedan 2012. Han har varit aktiv som teknikjournalist i många medier sedan 1998, bland annat som chefredaktör för prylmagasinet GEAR och som journalist för tidningarna PC World och Privat Computer. Peter skriver om mobiltelefoner och andra bärbara enheter samt om teknisk innovation, inklusive 5G, elektrisk mobilitet och smarta hem.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Här är de mest lästa artiklarna under 2023

Här är testerna ni läste mest under 2023

Black Week: Leta efter årets bästa produkter!

L&B Home utser Årets bästa produkter 2023-2024

Välkommen hem!

Rulla till toppen