Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik
L&B Home:s Julkalender: Lucka 07Delta

Nyhet

L&B Home utser Årets bästa produkter 2023-2024

Så här gör du ditt digitala liv enklare, roligare och smartare.

Skrivet av / 2023-11-03 - 12:03
L&B Home utser Årets bästa produkter 2023-2024

Du förtjänar det bästa av det bästa i ditt digitala liv. Därför har L&B Home utsett årets bästa produkter i en rad olika kategorier. Här kan du se alla våra rekommendationer!

För allt fler av oss är tekniken ständigt närvarande i vardagen. I köket, i vardagsrummet, på hemmakontoret, i trädgården, på språng, under träningen och på semestern.

Och det gäller oavsett om du är 15 eller 65 år. Oavsett om du är man, kvinna eller någonstans mittemellan. Oavsett om du bor i lägenhet eller hus, om du kör bil eller föredrar att cykla, om du föredrar att spela hela natten eller ta en löprunda i skogen.

Vad som är helt säkert är att det finns en smart produkt för nästan varje tillfälle. De flesta är bra, men vissa är naturligtvis bättre än andra. Och många av dem kostar en hel del pengar. Så vilken ska man välja?

Därför testar vi för glatta livet på L&B Home-redaktionen och i år har vi haft hundratals smarta elektronikprodukter i händerna. Vi testar produkter i kategorierna Bil & mobilitet, Dator, Gaming, Mobil och Smart Home, och nu är det dags att plocka fram det bästa av det bästa. Alltså produkterna i dessa kategorier som förtjänar utmärkelsen Årets bästa 2023-2024.

Vi har nominerat fler än 100 produkter och av dem har vi valt ut samanlagt 27 vinnare i olika prisklasser.

De är ”crème de la crème” av allt vi har haft på testbänken i år och alla de vinnande produkterna har det gemensamt att de är extra övertygande eller innovativa. Vad du än letar efter så kan det inte gå fel om du köper en av Årets bästa produkter 2023-2024 – oavsett kategori.

 

Se alla vinnarna här!

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktör L&B Home. Peter har arbetat för Ljud & Bild sedan 2012. Han har varit aktiv som teknikjournalist i många medier sedan 1998, bland annat som chefredaktör för prylmagasinet GEAR och som journalist för tidningarna PC World och Privat Computer. Peter skriver om mobiltelefoner och andra bärbara enheter samt om teknisk innovation, inklusive 5G, elektrisk mobilitet och smarta hem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

L&B Home utser Årets bästa produkter 2023-2024

Välkommen hem!

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen