Følg oss på

Sök efter tester, nyheter och recensioner...

Landskapszoom

Kompakt och lätt med bildstabilisator.

I och med nya RF 14-35mm F4 L IS USM har Canon täckt in de viktigaste brännvidderna för optik till den spegellösa EOS R-serien med fullformatkameror

Kompakta RF 14-35mm är ännu vidare än den klassiska 16–35 mm-zoom, de två extra millimetrarna betyder mycket för fotografer som inte kan få det för brett.

Zoomen har en integrerad 5,5-stegs bildstabilisator och på en EOS R5 eller R6 kan man åstadkomma 7 steg genom att kombinera kamerans och objektivets stabilisering.

RF 14-35mm F4 L IS USM är vädertätat och har en programmerbar kontrollring, Canons Nano USM-fokussystem samt en närgräns på ytterst användbara 20 cm.

Annons

Priset blir 20 000 kronor när objektivet släpps i september 2021.

Läs alla artiklar i 1 vecka för 1 kr

Få tillgång till alla plus-artiklar samt hela testarkivet.

ngen bindningstid Vill du beställa tidningen? Klicka här Redan prenumerant?
forfatter
Skrevet av

Chefredaktör. Lasse har jobbat på Ljud & Bild sedan 1999. Han har också skrivit om fotografi i tidningen Fotografi och om hifi i tidningen Audio Video samt har jobbat som biljournalist på tidningen Drive. Allt började 1980 med en Garrard-skivspelare, en Tandberg-förstärkare och ett par Jamo-högtalare. Han har också lång erfarenhet av hifi-industrin och skriver i dag mycket om hifi, foto, datorer och ljud men även om bilar.

Vis kommentarer

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Redaktionen rekommenderar

Läs också

Kompakt och lätt med bildstabilisator.

Kompakt och lätt med bildstabilisator.

Kompakt och lätt med bildstabilisator.

Kompakt och lätt med bildstabilisator.

Kompakt och lätt med bildstabilisator.

Kompakt och lätt med bildstabilisator.

Vi recenserar bra och lätt sommarunderhållning som du kan streama en regnig sommarkväll.

Kompakt och lätt med bildstabilisator.

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2020 Publish AS

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
© 2021 Publish AS – Ljud & Bild följer Pressombudsmannens etiska regler för press, TV och radio. Som läsare har du bara rätt att använda innehållet på ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål. Du får ladda ner, länka till och skriva ut innehåll från ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål under förutsättning att du hänvisar till källan samt respekterar eventuella rättighetshänvisningar och/eller -reservationer. Du får inte använda innehåll, inklusive (men inte begränsat till) ikoner och utmärkelser, för några andra ändamål eller på några andra sätt än vad som uttryckligen tillåts. Obs! Artiklar som ligger utanför plustjänsten är ”friköpta” från betalväggen av tillverkaren/leverantören i fråga.