TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING

Samsung WB500 med 10x zoom från 24 mm

CES 2009: CES-mässan i Las Vegas brukar inte handla så mycket om foto, men det är just där som Samsung har valt att lansera WB500. Eller HZ10W som den heter i USA.

forfatter
Publicerad 2009-01-08 - 09:48


Kameran är ytterst kompakt och ändå ryms det 10x zoom från 24 till 240 mm, vilket för de allra flesta av oss är mer användbart än 35–350 mm, eftersom de flesta uppskattar vidvinkel mer än kraftfull tele.
WB500 har måtten 105 x 61 x 37 mm och en 2,7-tums skärm. Den filmar HD-video med 720p-linjers upplösning i MPEG4-format. Bildsensorn är 10 megapixlar stor och kameran har praktiska funktioner som leende-utlösare, ansiktsigenkänning, borttagning av röda ögon och blinkregistrering.
Här finns också en optisk bildstabilisator, manuell exponeringskontroll samt en funktion Samsung kallar Smart Album, där man kan leta efter bilder på minneskortet.
Samsung WB500  finns i svart och silvergrått utförande och kostar ungefär 300 euro när den dyker upp i februari.

www.samsung.se

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Avancerad minidrönare flyger var som helst DJI Mini 3 Pro har fullvuxna funktioner, men är så liten att den flyger under radarn för drönarreglerna.
Proffskamera med unik funktion Canon EOS R3 har en unik funktion och allt en flaggskeppskamera behöver, utom två saker.
Ljusstark och förbättrad zoom från Sony Lägre vikt och högre prestanda är nyckelorden för Sony FE 24-70mm F2.8 GM II.
5 tips: Så tar du bättre bilder i påsk Solens värmande strålar är inte alltid fotografens bästa vänner. Här får du lära dig hur du undviker dem – och fyra andra saker som förstör dina bilder.
Leica släpper svart Summicron 28mm f2 Kommer endast i få exemplar – med en förbättring man måste titta noga efter.
GH6: Värsting-videokamera som även tar stillbilder GH5 har äntligen fått en ersättare. Panasonic Lumix GH6 är en maxad videokamera förklädd som stillbildskamera.
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend