TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING

Säg omelett!

Metz 48 AF-1 Digital ser ut att vara en kompetent och kompakt blixt för den kommande mörka vintern.

forfatter
Publicerad 2007-09-27 - 13:19

Blixten ska vara kompatibel med kameror från Canon, Nikon, Olympus, Panasonic, Leica, Pentax och Sony. Metz 48 AF-1 kommer finnas i olika versioner för de olika tillverkarna och kan vid rätt matchning kommunicera direkt med kamerans ljud- och avståndsmätning.Till skillnad från storebror Mecablitz 58 AF-1 har den ingen ifyllnadsblixt i fronten men den har samma vrid- och vippbara reflektor och utfällbar spridare för att möjliggöra användandet av blixt även i vidvinkel. Blixten har ett ledtal på 48 vid 100 ISO och går att uppdatera genom att koppla den till datorn via USB.Hittills finns blixten bara ute i Canon-version men de närmsta veckorna ska modeller resterande varianter börja dyka upp på marknaden. Räkna med att få betala ungefär 3 000 kronor för att lysa upp vintern med Metz 48 AF-1 Digital.

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Ljusstark supervidvinkel 18 mm brännvidd gör att Panasonic Leica-objektivet fångar ännu mer av motivet.
Avancerad minidrönare flyger var som helst DJI Mini 3 Pro har fullvuxna funktioner, men är så liten att den flyger under radarn för drönarreglerna.
Proffskamera med unik funktion Canon EOS R3 har en unik funktion och allt en flaggskeppskamera behöver, utom två saker.
Ljusstark och förbättrad zoom från Sony Lägre vikt och högre prestanda är nyckelorden för Sony FE 24-70mm F2.8 GM II.
5 tips: Så tar du bättre bilder i påsk Solens värmande strålar är inte alltid fotografens bästa vänner. Här får du lära dig hur du undviker dem – och fyra andra saker som förstör dina bilder.
Leica släpper svart Summicron 28mm f2 Kommer endast i få exemplar – med en förbättring man måste titta noga efter.
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend