Nyhet

Fujifilm Instax Link WIDE ger dig större bilder

Skriv ut från mobilen i större format.
forfatter

De små fickskrivarna är populära tillbehör till mobilen och gör att man kan skriva ut större bilder. Fujifilm Instax Link WIDE använder samma Instax Wide-ark som Fujifilms Instax-kameror, med måtten 6,2 x 9,9 cm.

Med ett laddningsbart batteri kan skrivaren tas med i fickan och när man vill ha en utskrift tar det cirka 12 sekunder från bilden överförs via Bluetooth från mobilen tills utskriften är klar. Sedan tar det en och en halv minut innan bilden är fullt framkallad.

Man kan också göra en utskrift med en QR-kod, som kan användas för geotaggning, öppna en webbplats eller spela upp ett inspelat ljud i mobilen.

Det finns dessutom en app där man kan redigera foton innan de skrivs ut samt välja mellan 30 filter, sätta ihop ett collage, lägga till text, klistermärken och olika ramar.

Instax Link Wide kan också användas med Instax Wide-film med svart kant. Skrivaren finns i vitt och brunt och kostar 1 500 kr.

Läs alla artiklar i 1 månad för 49 kr

Få tillgång till alla plus-artiklar samt hela testarkivet.
Ingen bindningstid
Redan prenumerant?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

forfatter

Lasse Svendsen

Chefredaktör. Lasse har jobbat på Ljud & Bild sedan 1999. Han har också skrivit om fotografi i tidningen Fotografi och om hifi i tidningen Audio Video samt har jobbat som biljournalist på tidningen Drive. Allt började 1980 med en Garrard-skivspelare, en Tandberg-förstärkare och ett par Jamo-högtalare. Han har också lång erfarenhet av hifi-industrin och skriver i dag mycket om hifi, foto, datorer och ljud men även om bilar.