Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

Färgglad Fujifilm Instax Mini 12

Åtgärdar ett känt problem.

Skrivet av - Publicerad 2023-03-17 - 17:02
Färgglad Fujifilm Instax Mini 12

Fujifilm Instax Mini 12 är en uppdaterad version som löser ett problem som många sådana kameror har. Problemet uppstår när du vill ta en närbild av något.

När du tittar i sökaren och flyttar kameran närmare motivet uppstår en förskjutning – ett parallaxfel, vilket innebär att bilderna inte skrivs ut med exakt samma vy som du såg i sökaren.

På Fujifilm Instax Mini 12 kompenserar sökaren för den förskjutning som uppstår när du vrider linsen till makroinställningen.

blank
Foto Fujifilm

Kameran är på väg ut till butikerna, i flera färger, och använder Fujifilm Instax Mini-film, som ger bilder i praktisk kreditkortsstorlek. Den har inbyggd blixt, automatisk exponering, en närbildsgräns på 30 cm och använder vanliga AA-batterier.

Priset anges till 999 kronor.

 

 

 

blank

Årets bästa kameror 2022-2023

Innan du väljer en ny kamera

För att kunna hitta rätt kamera måste du först definiera vad den ska användas till mest.

Läs mer
Lasse Svendsen
Chefredaktör. Lasse har jobbat på Ljud & Bild sedan 1999. Han har också skrivit om fotografi i tidningen Fotografi och om hifi i tidningen Audio Video samt har jobbat som biljournalist på tidningen Drive. Allt började 1980 med en Garrard-skivspelare, en Tandberg-förstärkare och ett par Jamo-högtalare. Han har också lång erfarenhet av hifi-industrin och skriver i dag mycket om hifi, foto, datorer och ljud men även om bilar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Erbjudande i samarbete med vår kommersiella partner Prisjakt.se

Mycket bild för pengarna

Vilken TV är bäst för gaming?

Bild av studiokvalitet

Rulla till toppen