Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

DJI Mavic 3 i en enklare version

Ny version av Mavic 3 utan teleobjektiv.

Skrivet av / 2022-11-04 - 15:28
DJI Mavic 3 i en enklare version

DJI Mavic 3 Classic är kort sagt en enklare version av Mavic 3, bara utan teleobjektiv. Den har samma 4/3 CMOS 20 Mp bildsensor som vi känner till från testet av Mavic 3 och finns i liknande utrustningsversioner.

Det är också den första drönaren som har det nya C1-certifikatet, vilket gör det möjligt att använda drönaren i den nya A1 Open-kategorin, i enlighet med de nya europeiska drönarreglerna. Du måste alltså ha ett A1-certifikat för att få flyga Mavic 3 Classic.

Classic kan användas med befintliga DJI RC Pro-, DJI RC- och DJI RC-N1-kontroller, och den kan flyga i 43 minuter på en laddning.

DJI Mavic 3 Classic och Cine. Foto: DJI

Kameran kan spela in video i 5,1K/50fps, 4K/60fps eller 1080p/60fps kvalitet med antingen H.264 eller H.265 codecs, i 10-bis D-Log. Den kan också spela in slow motion i 4K/120fps eller 1080p/200fps, och man kan ta stillbilder med 20 megapixlar och spara dem som 12-bitars RAW-filer.

Mavic 3 Classic med RC Pro fjärrkontroll. Foto: DJI

Classic-versionen har samma säkerhetsfunktioner som resten av Mavic 3-serien, med åtta visuella sensorer som undviker hinder, och all överföring av video är krypterad.

RC-N1 fjärrkontroll. Foto: DJI

Mavic 3 Classic säljs som endast drönare för 17 490 kr, men även med laddare och DJI RC-N1-kontrollen för 19 990 kr, och med den mer avancerade RC-kontrollen med inbyggd skärm för 24 990 kronor.

DJI Mavic 3 Fly More Kit. Foto: DJI

DJI Mavic 3 Fly More Combo

Flaggskepp med bättre kamera

DJI Mavic 3 är kameradrönaren för erfarna som har höga kvalitetskrav.

Läs mer
Lasse Svendsen
Chefredaktör. Lasse har jobbat på Ljud & Bild sedan 1999. Han har också skrivit om fotografi i tidningen Fotografi och om hifi i tidningen Audio Video samt har jobbat som biljournalist på tidningen Drive. Allt började 1980 med en Garrard-skivspelare, en Tandberg-förstärkare och ett par Jamo-högtalare. Han har också lång erfarenhet av hifi-industrin och skriver i dag mycket om hifi, foto, datorer och ljud men även om bilar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Erbjudande i samarbete med vår kommersiella partner Prisjakt.se

Mycket bild för pengarna

Vilken TV är bäst för gaming?

Bild av studiokvalitet

Rulla till toppen