TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Chasing M2 Pro dyker ner till 150 meter

Den här filmar i 4K under vatten.

Chasing M2 Pro är ingen leksak. Undervattensdrönaren är främst byggd för de som behöver filma under vattnet, antingen för inspektion eller för att dokumentera exempelvis miljöförstöring.

Den sex kilo lätta drönaren kan använda tillbehör som en gripklo, strålkastare och lasermätare, den kan också använda ekolod samt naturligtvis filma i 4K-kvalitet.

M2 Pro tar bilder i 12 Mp-upplösning och har en bildstabilisator och framåtriktad LED-belysning med 4 000 lumen.

Det ingår fjärrkontroll och en 200 lång kabel, men det går att använda 400 meter kabel om det behövs. Drönaren kan dyka hela 150 meter i en hastighet av fyra knop.

Chasing M2 Pro kommer i slutet av februari och kostar 56 600 kronor.

LB+ ERBJUDANDE: 1 vecka för 19 kr
Få full tillgång till ljudochbild.se, testarkiv med fler än 6 000 tester, fördelsklubb, guider, nyheter, recensioner av filmer och TV-serier, och mycket mer.

Lämna en kommentar

forfatter

Lasse Svendsen

Chefredaktör. Lasse har jobbat på Ljud & Bild sedan 1999. Han har också skrivit om fotografi i tidningen Fotografi och om hifi i tidningen Audio Video samt har jobbat som biljournalist på tidningen Drive. Allt började 1980 med en Garrard-skivspelare, en Tandberg-förstärkare och ett par Jamo-högtalare. Han har också lång erfarenhet av hifi-industrin och skriver i dag mycket om hifi, foto, datorer och ljud men även om bilar.