Følg oss på

Sök efter tester, nyheter och recensioner...

Chasing M2 Pro dyker ner till 150 meter

Den här filmar i 4K under vatten.

Chasing M2 Pro är ingen leksak. Undervattensdrönaren är främst byggd för de som behöver filma under vattnet, antingen för inspektion eller för att dokumentera exempelvis miljöförstöring.

Den sex kilo lätta drönaren kan använda tillbehör som en gripklo, strålkastare och lasermätare, den kan också använda ekolod samt naturligtvis filma i 4K-kvalitet.

M2 Pro tar bilder i 12 Mp-upplösning och har en bildstabilisator och framåtriktad LED-belysning med 4 000 lumen.

Det ingår fjärrkontroll och en 200 lång kabel, men det går att använda 400 meter kabel om det behövs. Drönaren kan dyka hela 150 meter i en hastighet av fyra knop.

Annons

Chasing M2 Pro kommer i slutet av februari och kostar 56 600 kronor.

Läs alla artiklar i 1 månad för 49 kr

Få tillgång till alla plus-artiklar samt hela testarkivet.

ingen bindningstid Vill du beställa tidningen? Klicka här Redan prenumerant?
forfatter

Chefredaktör. Lasse har jobbat på Ljud & Bild sedan 1999. Han har också skrivit om fotografi i tidningen Fotografi och om hifi i tidningen Audio Video samt har jobbat som biljournalist på tidningen Drive. Allt började 1980 med en Garrard-skivspelare, en Tandberg-förstärkare och ett par Jamo-högtalare. Han har också lång erfarenhet av hifi-industrin och skriver i dag mycket om hifi, foto, datorer och ljud men även om bilar.

Vis kommentarer

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2020 Publish AS

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
© 2021 Publish AS – Ljud & Bild följer Pressombudsmannens etiska regler för press, TV och radio. Som läsare har du bara rätt att använda innehållet på ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål. Du får ladda ner, länka till och skriva ut innehåll från ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål under förutsättning att du hänvisar till källan samt respekterar eventuella rättighetshänvisningar och/eller -reservationer. Du får inte använda innehåll, inklusive (men inte begränsat till) ikoner och utmärkelser, för några andra ändamål eller på några andra sätt än vad som uttryckligen tillåts. Obs! Artiklar som ligger utanför plustjänsten är ”friköpta” från betalväggen av tillverkaren/leverantören i fråga.