Search
Generic filters

Vem ska du ringa?

Efter 30 års paus är en ny Ghostbusters-film på gång. Den här gången är de kvinnor!

Vi har hört rykten om att en ny Ghostbusters-film ska vara på gång. Men inte mer än så. Ingen trailer, ingen teaser, ingenting.

Men nu har den första trailern dykt upp. Och det är två saker som överraskar. För det första är det imponerande hur lite försnack det har varit om filmen, som har premiär redan i juli. Och för det andra så är hela gänget kvinnor!

För alla som inte växte upp på 80-talet så handlar ”Ghostbusters” om ett gäng nördiga forskare som börjar jobba som spökfångare i New York. De två ursprungliga filmerna tillhörde de största filmsuccéerna på 80-talet och hade Bill Murray, Dan Akroyd, Harold Ramis och Ernie Hudson i huvudrollerna, med gott sällskap av Sigourney Weaver och Rick Moranis.

Foto: Sony Pictures/Village Roadshow
Foto: Sony Pictures/Village Roadshow

Ghostbusters-rebooten tycks vara gjord efter exakt samma recept. Och det vi har sett hittills verkligen bra ut! Den här gången spelas de fyra huvudpersonerna av Melissa McCarthy, Leslie Jones, Kate McKinnon och Kristen Wiig. Regissör är Paul Feig.

Här är trailern:

Källa: Wired

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist. John har arbetat för Ljud & Bild sedan 2013. Han skriver om hifi, högtalare, datorer, spel och teknikhistoria. John har ägnat sig åt teknikjournalistik sedan 1982(!) och har arbetat för många olika tidskrifter i olika roller, bland annat GEAR, High Fidelity, Computer för alla, Illustrerad vetenskap, Ny elektronik, PC World och Privat Computer. Han har också skrivit många böcker och utbildningsprogram om IT.
Kommentera

Lämna ett svar

  Läs också

  Lenovo X1 Fold går redan att beställa.
  Fritt val av ljuseffekter och inspelningskaraktäristik.
  Bang & Olufsen i gaming-samarbete med e-sportmästarna i Astralis. Första gaming-headsetet kommer i vår.
  Nya Omen-tillbehör med Warp Wireless-teknik.
  Amazon-ägda Ring har lanserat Always Home Cam som har en helt unik funktion: Den är en flygande minidrönare som flyger runt och håller koll på ditt hem.
  Efter att ha dragit tillbaka de första Sleepbuds på grund av batteriproblem är nya proppar på väg.
  Halo styr hela din B&O-anläggning.
  Med optiska brytare i stället för mekaniska ska Roccat Vulcan Pro-tangentborden vara så mycket som 40 gånger snabbare än konkurrenterna.

  Aktuella erbjudanden

  Annons
  Prisjakt.se är en kommersiell partner till ljudochbild.se. De levererar uppdaterade priser, prisjämförelser och produktinformation.