Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Vem ska du ringa?

Efter 30 års paus är en ny Ghostbusters-film på gång. Den här gången är de kvinnor!

Av / 2016-03-04 - 12:16
Vem ska du ringa?

Vi har hört rykten om att en ny Ghostbusters-film ska vara på gång. Men inte mer än så. Ingen trailer, ingen teaser, ingenting.

Men nu har den första trailern dykt upp. Och det är två saker som överraskar. För det första är det imponerande hur lite försnack det har varit om filmen, som har premiär redan i juli. Och för det andra så är hela gänget kvinnor!

För alla som inte växte upp på 80-talet så handlar ”Ghostbusters” om ett gäng nördiga forskare som börjar jobba som spökfångare i New York. De två ursprungliga filmerna tillhörde de största filmsuccéerna på 80-talet och hade Bill Murray, Dan Akroyd, Harold Ramis och Ernie Hudson i huvudrollerna, med gott sällskap av Sigourney Weaver och Rick Moranis.

Foto: Sony Pictures/Village Roadshow
Foto: Sony Pictures/Village Roadshow

Ghostbusters-rebooten tycks vara gjord efter exakt samma recept. Och det vi har sett hittills verkligen bra ut! Den här gången spelas de fyra huvudpersonerna av Melissa McCarthy, Leslie Jones, Kate McKinnon och Kristen Wiig. Regissör är Paul Feig.

Här är trailern:

Källa: Wired

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist. John har arbetat för Ljud & Bild sedan 2013. Han skriver om hifi, högtalare, datorer, spel och teknikhistoria. John har ägnat sig åt teknikjournalistik sedan 1982(!) och har arbetat för många olika tidskrifter i olika roller, bland annat GEAR, High Fidelity, Computer för alla, Illustrerad vetenskap, Ny elektronik, PC World och Privat Computer. Han har också skrivit många böcker och utbildningsprogram om IT.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

MILF-trailer!

Redo för en ny omgång?

Ett gott skratt förlänger livet!

Kungen ryter igen!

De kriminellas härjningar fortsätter i Kingstown

Harry Potter-ljudböckerna får Dolby Atmos

Se den nya trailern från Förintelsen-helvetet

Hysterisk ny trailer!

Fortfarande hel-MAX?

Så här fungerar Foley och ADR till filmljud

God knows who did it...

Prisbelönt kärleksdrama

Ljud & Bild
Rulla till toppen