Vad har du egentligen slösat din tid på?

Knäpp statistik för dig som sträcktittar på tv-serier

Med strömningstjänsterna har det blivit allt vanligare att man sträcktittar på hela säsonger av TV-serier. I den nya Watch-o-Meter tjänsten kan man få lite annorlunda statistik på vad man egentligen har sett. När du har valt serie och hur många säsonger får du se hur länge du har suttit i soffan och glott på skärmen.

banner

Men sen börjar det roliga. Man får exempelvis veta att man sett 361 hattar i första säsongen av Boardwalk Empire. Eller 332 drinkar på kontoret om man sett alla säsonger av Mad Men. Eller 88 dueller med svärd om du följt Game of Thrones slaviskt. Eller att man suttit och lyssnat på 313 minuter av samtalsterapi istället för att se action om man avverkat hela Sopranos.

stats

Hela tjänsten är egentligen reklam för Samsungs böjda TV, men vi tyckte den var tillräckligt kul för att rekommendera den ändå.

Kommentera gärna med knäppa fakta som du hittade.

Watch-o-Meter

forfatter

Jonas Ekelund

(f. 1969): Frilansjournalist. Jonas har jobbat för Ljud & Bild sedan 2007 med det mesta som kan kallas bärbart. Det vill säga mobiler, trådlösa högtalare och hörlurar. Ibland klampar testandet in på kollegernas områden multirum-ljud, hemmabio och foto. Han startade sin bana som teknikjournalist på IDG och skrev bland annat för PC för Alla, Internetworld och det som senare blev M3.
Kommentera

Lämna ett svar

  Läs också

  Stereon i Jimi Hendrix sovrum i London låter nu precis som den gjorde när han lyssnade på den.
  Så här har de aldrig gjort förut, åtminstone inte på det här sättet.
  Slutet för Europas största fotomässa.
  Parlamentet vill skapa bättre hållbarhet genom att främja återvinning och reparation och genom att bekämpa metoder som förkortar enheternas livslängd.
  AKM:s DAC-fabrik nedbrunnen, vilket lamslår tillverkarna i månader. Så reagerar hi-fi-branschen.
  Duon bakom The Rain får förnyat förtroende.
  Risken att bli lurad är större än chansen att göra ett klipp.
  Pop-prinsessan går i helt nya vägar – nu på Disney+.

  Aktuella erbjudanden

  Annons
  Prisjakt.se är en kommersiell partner till ljudochbild.se. De levererar uppdaterade priser, prisjämförelser och produktinformation.