TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING

Tredje trailern till Game of Thrones säsong 4

Med mindre än fyra veckor kvar till premiären av fjärde säsongen av ”Game of Thrones” bjussar HBO på en tredje tjuvtitt på vad vi kan se fram emot.

forfatter
Publicerad 2014-03-12 - 09:35

HBO värmer upp inför den fjärde säsongen (som släpps 7 april på HBO Nordic, C More Series/HD och på streaming-tjänsterna C More Play och Filmnet) med den tredje trailern: ”Secrets”.

Fjärde säsongen bygger främst på andra halvan av boken ”A Storm of Swords”, den tredje boken av sju av George R.R. Martins ”A Song of Ice and Fire”. Även fjärde säsongen kommer att ha tio avsnitt.

Du kan läsa mer om den excentriske (i dubbel bemärkelse) Martin här.

Kriget mellan de fem kungarna lider mot sitt slut, men det dyker upp nya intriger och fiender – den här gången även från insidan …

http://www.youtube.com/watch?v=xIASaUUwklk

På känt manér smids det ränker, planer och komplotter. Och handlingen bygger definitivt upp mot ett stort krig – ett krig där Daenerys Targaryen (Emilia Clarke) får en central roll. Det har bekräftats av de två andra trailerna som släpps till den fjärde säsongen.

PS. Snart kan du läsa vår recension av fjärde säsongen! Häng med här på ljudochbild.se.

Emelia-Clarke2
Emilia Clarke som drakprinsessan Daenerys Targaryen i Game of Thrones.

Eftersom Ljud & Bild vågade kalla den tredje säsongen för den bästa hittills och delade ut maxbetyg så har vi naturligtvis enorma förväntningar på den fjärde säsongen.

Läs recensionen av första säsongen av Game of Thrones här.

Läs recensionen av andra säsongen av Game of Thrones här.

Läs recensionen av tredje säsongen av Game of Thrones här.

2012-07-14-game_of_thrones-e1385083961895

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Ljud & Bilds dedikerade filmrecensent och VD. Tor har arbetat på L&B sedan 2005. Under 2003–2005 ägde han och en partner ett tidningsförlag med bland annat en filmtidning i portföljen, ett intresse han har tagit med sig till L&B. Tor har en cand.polit-utbildning från UiO men känner sig väldigt hemma bakom ratten på ett medieföretag.

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Är den expanderade fjärde säsongen bra? Få serier har visat en större utvecklingskurva än Stranger Things – till stor glädje för de flesta, men säkert också en källa till förargelse hos vissa.
Maverick är (äntligen!) tillbaka Endast få dagar kvar tills Maverick flyger igen - i Top Gun 2.
Marvel-hjältarna kommer hem Alla de ursprungliga Marvel-serierna, som från början producerade av Netflix, har nu försvunnit från streamingtjänsten.
Svensk Prime Video-serie Äntligen satsar Prime Video på lokalproducerat innehåll.
Spänningsthriller från Mellanöstern håller tempot Mossads intrikata skuggkrig mot ärkefienden är fortfarande en av de bättre spionserierna.
Medelmåttigt av Connelly Halvbrodern till den mer berömde Harry Bosch har fått en egen TV-serie – men vi är inte särskilt imponerade.
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend