TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING

Tredje trailern till Game of Thrones säsong 4

Med mindre än fyra veckor kvar till premiären av fjärde säsongen av ”Game of Thrones” bjussar HBO på en tredje tjuvtitt på vad vi kan se fram emot.

forfatter
Publicerad 2014-03-12 - 09:35

HBO värmer upp inför den fjärde säsongen (som släpps 7 april på HBO Nordic, C More Series/HD och på streaming-tjänsterna C More Play och Filmnet) med den tredje trailern: ”Secrets”.

Fjärde säsongen bygger främst på andra halvan av boken ”A Storm of Swords”, den tredje boken av sju av George R.R. Martins ”A Song of Ice and Fire”. Även fjärde säsongen kommer att ha tio avsnitt.

Du kan läsa mer om den excentriske (i dubbel bemärkelse) Martin här.

Kriget mellan de fem kungarna lider mot sitt slut, men det dyker upp nya intriger och fiender – den här gången även från insidan …

http://www.youtube.com/watch?v=xIASaUUwklk

På känt manér smids det ränker, planer och komplotter. Och handlingen bygger definitivt upp mot ett stort krig – ett krig där Daenerys Targaryen (Emilia Clarke) får en central roll. Det har bekräftats av de två andra trailerna som släpps till den fjärde säsongen.

PS. Snart kan du läsa vår recension av fjärde säsongen! Häng med här på ljudochbild.se.

Emelia-Clarke2
Emilia Clarke som drakprinsessan Daenerys Targaryen i Game of Thrones.

Eftersom Ljud & Bild vågade kalla den tredje säsongen för den bästa hittills och delade ut maxbetyg så har vi naturligtvis enorma förväntningar på den fjärde säsongen.

Läs recensionen av första säsongen av Game of Thrones här.

Läs recensionen av andra säsongen av Game of Thrones här.

Läs recensionen av tredje säsongen av Game of Thrones här.

2012-07-14-game_of_thrones-e1385083961895

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Ljud & Bilds dedikerade filmrecensent och VD. Tor har arbetat på L&B sedan 2005. Under 2003–2005 ägde han och en partner ett tidningsförlag med bland annat en filmtidning i portföljen, ett intresse han har tagit med sig till L&B. Tor har en cand.polit-utbildning från UiO men känner sig väldigt hemma bakom ratten på ett medieföretag.

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Ofullbordad alien-charm Det fanns en tid när Netflix öppnade plånboken – och sin enorma mängd abonnenter – för vilken hoppfull filmnörd som helst. Men den tiden är nog förbi.
Nytt Netflix-abonnemang med annonser precis runt hörnet Netflix vd motiverar det nya initiativet med att streamingjätten tappar för många priskänsliga tittare.
Mer skön förvirring i Westworld Efter ett långt corona-uppehåll är Westworld tillbaka på rätt spår, och går mer till sina rötter.
NY Stranger Things 4 II trailer! Netflix har nu släppt en ny trailer för sista kapitlet i Stranger Things säsong 4.
"Tillbaka till framtiden" VHS satte rekord på auktion Great Scott! Se videon från den vilda budgivningen.
"You know nothing, Jon Snow." Eller? HBO Max tillkännager nu ytterligare en spin-off-serie från Game of Thrones-universumet.
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend