TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Se trailern: The Voyeurs

Prime Video har släppt en trailer till en kommande erotisk thriller.

För snart 30 år sedan (1993) kunde vi se den smått legendariska Sharon Stone, William Baldwin (ja, den minst kända av Baldwin-bröderna) och Tom Berenger i den erotiska thrillern Sliver. En ganska så cheesy film där den nyinflyttade Stone, gång på gång och allt mer utmanande, hamnar i säng med unge herr Baldwin.

I ett av skyskrapans många rum sitter Berenger och iakttar dem …

Läs också

Gone Girl

Snart kommer Prime Video kommer med ett (nästan) liknande smygtittarkoncept.

The-Voyeurs_3-989x572 The-Voyeurs_4-989x525
<
>
The Voyeurs (Foto: Prime Video)

Den 10 september har The Voyeurs premiär på Prime Video i Norden. Filmen handlar om ett ungt nyinflyttat par i Montreal. Pippa (Sydney Sweeney) och Thomas (Justice Smith) börjar snabbt intressera sig för grannarnas intima privatliv …

När paret upptäcker att grannarna är otrogna mot varandra, växer nyfikenheten gradvis till besatthet, och saker och ting tappar kontrollen.

 

Prime Video kallar filmen en ”erotisk thriller”.

Förutom Sweeney och Smith ser vi Ben Hardy och Natasha Liu Bordizzo i huvudroller. Michael Mohan står för manus och regi.

Vi utser den bästa strömningstjänsten I och med Disney+ har strömningskriget satt igång på allvar, men vilka av de stora MÅSTE du ha?
The Voyeurs (Foto: Prime Video)

LB+ ERBJUDANDE: 1 vecka för 19 kr
Få full tillgång till ljudochbild.se, testarkiv med fler än 6 000 tester, fördelsklubb, guider, nyheter, recensioner av filmer och TV-serier, och mycket mer.

Lämna en kommentar

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Ljud & Bilds dedikerade filmrecensent och VD. Tor har arbetat på L&B sedan 2005. Under 2003–2005 ägde han och en partner ett tidningsförlag med bland annat en filmtidning i portföljen, ett intresse han har tagit med sig till L&B. Tor har en cand.polit-utbildning från UiO men känner sig väldigt hemma bakom ratten på ett medieföretag.