Følg oss på

Sök efter tester, nyheter och recensioner...

Se trailern: The Voyeurs

Prime Video har släppt en trailer till en kommande erotisk thriller.

För snart 30 år sedan (1993) kunde vi se den smått legendariska Sharon Stone, William Baldwin (ja, den minst kända av Baldwin-bröderna) och Tom Berenger i den erotiska thrillern Sliver. En ganska så cheesy film där den nyinflyttade Stone, gång på gång och allt mer utmanande, hamnar i säng med unge herr Baldwin.

I ett av skyskrapans många rum sitter Berenger och iakttar dem …

Läs också

Gone Girl

Snart kommer Prime Video kommer med ett (nästan) liknande smygtittarkoncept.

The-Voyeurs_3-989x572 The-Voyeurs_4-989x525
<
>
The Voyeurs (Foto: Prime Video)

Den 10 september har The Voyeurs premiär på Prime Video i Norden. Filmen handlar om ett ungt nyinflyttat par i Montreal. Pippa (Sydney Sweeney) och Thomas (Justice Smith) börjar snabbt intressera sig för grannarnas intima privatliv …

När paret upptäcker att grannarna är otrogna mot varandra, växer nyfikenheten gradvis till besatthet, och saker och ting tappar kontrollen.

Annons

 

Prime Video kallar filmen en ”erotisk thriller”.

Förutom Sweeney och Smith ser vi Ben Hardy och Natasha Liu Bordizzo i huvudroller. Michael Mohan står för manus och regi.

Vi utser den bästa strömningstjänsten I och med Disney+ har strömningskriget satt igång på allvar, men vilka av de stora MÅSTE du ha?

The Voyeurs (Foto: Prime Video)

Läs alla artiklar i 1 månad för 49 kr

Få tillgång till alla plus-artiklar samt hela testarkivet.

ingen bindningstid Vill du beställa tidningen? Klicka här Redan prenumerant?
forfatter

(f. 1974): Ljud & Bilds dedikerade filmrecensent och VD. Tor har arbetat på L&B sedan 2005. Under 2003–2005 ägde han och en partner ett tidningsförlag med bland annat en filmtidning i portföljen, ett intresse han har tagit med sig till L&B. Tor har en cand.polit-utbildning från UiO men känner sig väldigt hemma bakom ratten på ett medieföretag.

Vis kommentarer

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2020 Publish AS

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
© 2021 Publish AS – Ljud & Bild följer Pressombudsmannens etiska regler för press, TV och radio. Som läsare har du bara rätt att använda innehållet på ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål. Du får ladda ner, länka till och skriva ut innehåll från ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål under förutsättning att du hänvisar till källan samt respekterar eventuella rättighetshänvisningar och/eller -reservationer. Du får inte använda innehåll, inklusive (men inte begränsat till) ikoner och utmärkelser, för några andra ändamål eller på några andra sätt än vad som uttryckligen tillåts. Obs! Artiklar som ligger utanför plustjänsten är ”friköpta” från betalväggen av tillverkaren/leverantören i fråga.