Trailer till Better Call Saul, säsong 2

16 februari börjar andra säsongen av Better Call Saul på Netflix.

Den populära spinoff-serien till Breaking Bad togs emot väl av recensenterna och tittarna när den hade premiär i februari.

Ett år senare, 16 februari 2016, är allt dukat för den andra säsongen på Netflix. Nu har den första trailern kommit.

”Better Call Saul” är en prequel till ”Breaking Bad”, och teamet bakom inkluderar Vince Gilligan och manusförfattare/producent Peter Gould som båda jobbade med ”Breaking Bad”.

I serien möter vi Bob Odenkirk som Jimmy McGill, Jonathan Banks som Mike Ehrmantraut, Michael McKEan som Chuck McGill, Rhea Seahorn som Kim Wexler, Patrick Fabian som Howard Hamlin och Michael Mando som Nacho Varga.

Det första avsnittet av den andra säsongen, som består av sammanlagt tio avsnitt, släpps exklusivt på Netflix 16 februari och sedan följer ett nytt avsnitt varje vecka.

Foto: Netflix
Foto: Netflix
forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Ljud & Bilds dedikerade filmrecensent och VD. Tor har arbetat på L&B sedan 2005. Under 2003–2005 ägde han och en partner ett tidningsförlag med bland annat en filmtidning i portföljen, ett intresse han har tagit med sig till L&B. Tor har en cand.polit-utbildning från UiO men känner sig väldigt hemma bakom ratten på ett medieföretag.
Kommentera

Lämna ett svar

  Läs också

  För att undvika att bilförare blir trötta bkaom ratten använder Jaguar Land Rover högteknologisk brusreducering från Silentium.
  Vi håller på att testa Hyundai Kona med ljudsystem från självaste Krell.
  Kompakt elektronik med stöd för upp till 11.2 kanaler.
  Hey Google, nu kör vi!
  Den gulligaste lilla elbilen blir mer praktisk.
  På en virtuell presskonferens presenterade Huawei ett ymnighetshorn av nya starka telefoner.
  De helt trådlösa öronpropparna Oppo Enco X har aktiv brusreducering. Ljudet står Dynaudio för.

  Aktuella erbjudanden

  Annons
  Prisjakt.se är en kommersiell partner till ljudochbild.se. De levererar uppdaterade priser, prisjämförelser och produktinformation.