Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV
L&B:s Julkalender: Lucka 10Delta

The Rocks Ballers på HBO

Ännu en originalserie från HBO Nordic, den här gången med Dwayne ”The Rock” Johnson och Anabelle Acosta i huvudrollerna.

Skrivet av / 2015-05-19 - 13:14
The Rocks Ballers på HBO

22 juni, samma dag som uppföljaren till True Detective släpps, har säsong 1 av komediserien ”Ballers” premiär på HBO Nordic.

”Ballers” utspelas i Miami och följer en grupp före detta och nuvarande amerikanska fotbollsspelare, deras familjer, vänner och affärsbekanta. Serien handlar om spelarnas svårigheter på och utanför fotbollsplanen. ”Ballers” är skapad av Steve Levinson (Entourage) producerad av bland andra Mark Wahlberg (Entourage). Pilotavsnittet är regisserat av Peter Berg (Friday Night Lights, Leftovers).

Ballers-HBO_2-new1

Dwayne ”The Rock” Johnson spelar huvudrollen som Spencer Strasmore, en pensionerad fotbollsspelare som stöter på nya utmaningar i sin nya karriär som finansrådgivare. Han försöker ge sina vänner i NFL-ligan råd om finanser och investeringar, men inser snabbt att det är svårt att hindra dem från att göra samma misstag som han själv gjorde när han var en ung och lovande fotbollsstjärna.

Serien består av tio halvtimmeslånga avsnitt.

https://www.youtube.com/watch?v=h3OJr_UYsaM

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Ljud & Bilds dedikerade filmrecensent och VD. Tor har arbetat på L&B sedan 2005. Under 2003–2005 ägde han och en partner ett tidningsförlag med bland annat en filmtidning i portföljen, ett intresse han har tagit med sig till L&B. Tor har en cand.polit-utbildning från UiO men känner sig väldigt hemma bakom ratten på ett medieföretag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Slutet närmar sig!

Ny trailer - True Detective, säsong 4

Trailer - House of the Dragon, säsong 2

Williams svåra tid!

Ny nordisk serie på SkyShowtime

Lassgård till Disney+

Game over?

Percy Jackson-trailer

Mr & Mrs Smith kommer tillbaka!

Mord i Venedig går snart att streama

Bättre än Yellowstone?

Spidey!

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen