Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

The Boys, säsong 4 – nu är trailern här

De oortodoxa superhjältarna i The Boys återvänder till Prime Video i sommar.

Av / 2024-05-07 - 08:32
The Boys, säsong 4 – nu är trailern här

En serie som kanske har gått lite under radarn för många, men som har blivit en stor hit på Prime Video, är Eric Kripkes (svarta) humoristiska tolkning av superhjältar: The Boys.

Den första säsongen hade premiär redan 2019 och i huvudrollerna ser vi Karl Urban (The Lord of the Rings), Jack Quaid, Antony Starr och Erin Moriarty.

Nu är säsong 4 snart här, och trailern är klar:

 

Trailern presenterades på helgens CCXP i Mexico – så nu är det bara att ha tålamod och se fram emot premiären den 13 juni!

The Boys är baserad på The New York Times bästsäljande serietidning av Garth Ennis och Darick Robertson, som också är exekutiva producenter, och är utvecklad av Eric Kripke, exekutiv producent och serieskapare.

Läs också Den datoranimerade krigshistorien Ännu en gång har Steven Spielberg och Tom Hanks samarbetat för att skildra andra världskrigets fasor. Visuellt spektakulärt, men känslomässigt urholkat.

I säsong fyra står världens öde på spel. Victoria Neuman befinner sig nu närmare Ovala rummet än någonsin, samtidigt som hon står under hård kontroll av Homelander, som snabbt konsoliderar sin makt. Butcher, som bara har några månader kvar att leva, har förlorat både Beccas son och sin roll som ledare för The Boys.

Resten av teamet har fått nog av hans lögner. Med allt på spel måste de nu hitta ett sätt att samarbeta för att rädda världen innan det är för sent.

The Boys, säsong 4 (Foto: Prime Video)

På premiärdagen släpps de tre första avsnitten, följt av ett nytt avsnitt varje vecka, och det avslutas med den episka säsongsfinalen (episod 8) torsdagen den 18 juli.

Läs också Hurra, en sådan remake! Med nyinspelningen av 1980-talsserien bjuder Disney+ på en av årets mest intressanta TV-upplevelser.

I The Boys medverkar Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capone, Karen Fukuhara, Colby Minifie, Claudia Doumit och Cameron Crovetti.

Säsong 4 kommer också att innehålla nykomlingarna Susan Heyward, Valorie Curry och Jeffrey Dean Morgan.

The Boys - Season 4 Teaser Art The Boys Victoria Neuman Season 4 Teaser Art The Boys, sesong 4_1 (3) The Boys Season 4 Key Art The Boys, sesong 4_1 (4) The Boys Homelander Season 4 Teaser Art The Boys, sesong 4_1 (2) The Boys Season 4 Key Art
<
>
The Boys, säsong 4 (Foto: Prime Video)
Läs också Kampen om status och miljarder Jeff Daniels kan mer än att spela i ”dumma” komedier.
Tor Aavatsmark
(f. 1974): Ljud & Bilds dedikerade filmrecensent och VD. Tor har arbetat på L&B sedan 2005. Under 2003–2005 ägde han och en partner ett tidningsförlag med bland annat en filmtidning i portföljen, ett intresse han har tagit med sig till L&B. Tor har en cand.polit-utbildning från UiO men känner sig väldigt hemma bakom ratten på ett medieföretag.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

MILF-trailer!

Redo för en ny omgång?

Ett gott skratt förlänger livet!

Kungen ryter igen!

De kriminellas härjningar fortsätter i Kingstown

Harry Potter-ljudböckerna får Dolby Atmos

Se den nya trailern från Förintelsen-helvetet

Hysterisk ny trailer!

Fortfarande hel-MAX?

Så här fungerar Foley och ADR till filmljud

God knows who did it...

Prisbelönt kärleksdrama

Ljud & Bild
Rulla till toppen