Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

Snart blir det MER SEX!

Tredje säsongen av Masters of Sex har premiär 13:e juli på HBO Nordic.

Av / 2015-06-17 - 14:39
Snart blir det MER SEX!

Gör dig beredd på den tredje omgången med sexforskarna Dr. William Masters (Michael Sheen) och hans alltid lika tjänstvilliga assistent Virginia Johnson (Lizzy Caplan). På 1950- och 1960-talen kom de båda forskarna med banbrytande (och högst kontroversiella) resultat om den mänskliga sexualiteten. Forskningen blev inte mindre kontroversiell av att de båda vetenskapsmännen inte bara experimenterade med sina frivilliga deltagare utan också med varandra …

Michael Sheen as Dr. William Masters and Lizzy Caplan as Virginia Johnson in Masters of Sex (season 2, episode 6) - Photo: Michael Desmond/SHOWTIME - Photo ID: MastersofSex_206_1192
Michael Sheen och Lizzy Caplan ”offrar sig” för forskningen …

Säsong 3 utspelas i nådens år 1966, samma år som forskarparet hamnade i medias bländande – och kalla – rampljus när de offentliggjorde sin ”chockerande” forskning. Inte minst bidrog deras resultat till att avdramatisera och ”normalisera” kvinnlig sexualitet (det händer faktiskt att även det täcka könet är suget på sex – till amerikanernas stora förskräckelse!).

Utöver Masters och Johnsons fascinerande forskning handlar serien minst lika mycket om parets något speciella, och okonventionella, privatliv. Med andra ord: En serie som är späckad med härligt drama och intressant forskning.

Här är trailern till den tredje säsongen:

https://www.youtube.com/watch?v=n2CiEyPVvDU

PS. Läs våra recensioner av säsong 1 och säsong 2.

Säsong 3 har premiär på HBO Nordic 13:e juli.

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Ljud & Bilds dedikerade filmrecensent och VD. Tor har arbetat på L&B sedan 2005. Under 2003–2005 ägde han och en partner ett tidningsförlag med bland annat en filmtidning i portföljen, ett intresse han har tagit med sig till L&B. Tor har en cand.polit-utbildning från UiO men känner sig väldigt hemma bakom ratten på ett medieföretag.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Väntan är nästan över!

Väntan är snart över!

Snart är väntan över!

Släpp drakarna loss!

Spionuppföljare

To Infinity and Beyond!

RIP Wheeler?

Dags för mer fransk romantik

No more Netflix...!

Ny trailer från kostymdramats värld

Trailern är här!

Komedilegenden återvänder till sina rötter!

Rulla till toppen