TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Snart blir det MER SEX!

Tredje säsongen av Masters of Sex har premiär 13:e juli på HBO Nordic.

forfatter
Publicerad 2015-06-17 - 14:39

Gör dig beredd på den tredje omgången med sexforskarna Dr. William Masters (Michael Sheen) och hans alltid lika tjänstvilliga assistent Virginia Johnson (Lizzy Caplan). På 1950- och 1960-talen kom de båda forskarna med banbrytande (och högst kontroversiella) resultat om den mänskliga sexualiteten. Forskningen blev inte mindre kontroversiell av att de båda vetenskapsmännen inte bara experimenterade med sina frivilliga deltagare utan också med varandra …

Michael Sheen as Dr. William Masters and Lizzy Caplan as Virginia Johnson in Masters of Sex (season 2, episode 6) - Photo: Michael Desmond/SHOWTIME - Photo ID: MastersofSex_206_1192
Michael Sheen och Lizzy Caplan ”offrar sig” för forskningen …

Säsong 3 utspelas i nådens år 1966, samma år som forskarparet hamnade i medias bländande – och kalla – rampljus när de offentliggjorde sin ”chockerande” forskning. Inte minst bidrog deras resultat till att avdramatisera och ”normalisera” kvinnlig sexualitet (det händer faktiskt att även det täcka könet är suget på sex – till amerikanernas stora förskräckelse!).

Utöver Masters och Johnsons fascinerande forskning handlar serien minst lika mycket om parets något speciella, och okonventionella, privatliv. Med andra ord: En serie som är späckad med härligt drama och intressant forskning.

Här är trailern till den tredje säsongen:

youtu.be/n2CiEyPVvDU

PS. Läs våra recensioner av säsong 1 och säsong 2.

Säsong 3 har premiär på HBO Nordic 13:e juli.

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Maverick är (äntligen!) tillbaka Endast få dagar kvar tills Maverick flyger igen - i Top Gun 2.
Marvel-hjältarna kommer hem Alla de ursprungliga Marvel-serierna, som från början producerade av Netflix, har nu försvunnit från streamingtjänsten.
Svensk Prime Video-serie Äntligen satsar Prime Video på lokalproducerat innehåll.
Spänningsthriller från Mellanöstern håller tempot Mossads intrikata skuggkrig mot ärkefienden är fortfarande en av de bättre spionserierna.
Medelmåttigt av Connelly Halvbrodern till den mer berömde Harry Bosch har fått en egen TV-serie – men vi är inte särskilt imponerade.
Se den första Avatar 2-trailern Nu är trailern till James Cameron efterlängtade (?) uppföljare till megasuccén Avatar här.
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend