TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING

Sista ligget för Hank Moody

Efter sju säsonger och hundratals lägrade kvinnor får Hank Moody snart ligga för sista gången. Nu kan hela världens alla feministorganisationer sova gott om nätterna igen!

forfatter
Publicerad 2014-01-22 - 14:29

TV-serien Californication handlar om den framgångsrike författaren Hank Moody (som lever på tidigare framgångar) och hans hämningslösa liv i soliga Kalifornien. Nu går serien in i sin sjunde och sista säsong.

californication-saeson-4-blu-ray_190799

Trots att sjätte säsongen blev den hittills mest sedda lägger Showtime ner serien. Den kontroversiella (inte minst i det puritanska USA) serien om singeln Hank och hans förhållande till kvinnor och alkohol, tillsammans med hans partner Charlie Runkle, har varit nydanande och blivit en stor tittarsuccé för Showtime, samtidigt som den blåst nytt liv i David Duchovnys skådespelarkarriär.

Vila i frid, Hank. Vi saknar redan sprutorgasmen i trekanten med Runkle – en klassiker!

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Ljud & Bilds dedikerade filmrecensent och VD. Tor har arbetat på L&B sedan 2005. Under 2003–2005 ägde han och en partner ett tidningsförlag med bland annat en filmtidning i portföljen, ett intresse han har tagit med sig till L&B. Tor har en cand.polit-utbildning från UiO men känner sig väldigt hemma bakom ratten på ett medieföretag.

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
1 Kommentar
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Vinner hon kronprinsens hjärta? Netflix släpper nu en trailer för ännu en norsk långfilm.
Dramat som fängslade en hel värld En dramatisk historia från verkligheten – men Howard lyckas aldrig höja temperaturen till kokpunkten.
Gosling vs. Evans! Bröderna Russo levererar sin version av halsbrytande spionfilm, men glömmer den mänskliga aspekten.
Se trailer för nya Star Wars-serien på Disney+ Det kommer en ny Star Wars-serie från Disney+. Se den första riktiga trailern för Andor här.
Schweizisk splatter testar ny crowdfunding-modell Mad Heidi finansieras av fans som får del av vinsten om filmen blir en framgång.
Nu kan du strömma Game of Thrones i 4K-kvalitet *UPPDATERAD* 4K-versionerna av Game of Thrones säsong 1-8 är nu tillgängliga på HBO Max
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend