Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Sista ligget för Hank Moody

Efter sju säsonger och hundratals lägrade kvinnor får Hank Moody snart ligga för sista gången. Nu kan hela världens alla feministorganisationer sova gott om nätterna igen!

Av / 2014-01-22 - 14:29
Sista ligget för Hank Moody

TV-serien Californication handlar om den framgångsrike författaren Hank Moody (som lever på tidigare framgångar) och hans hämningslösa liv i soliga Kalifornien. Nu går serien in i sin sjunde och sista säsong.

californication-saeson-4-blu-ray_190799

Trots att sjätte säsongen blev den hittills mest sedda lägger Showtime ner serien. Den kontroversiella (inte minst i det puritanska USA) serien om singeln Hank och hans förhållande till kvinnor och alkohol, tillsammans med hans partner Charlie Runkle, har varit nydanande och blivit en stor tittarsuccé för Showtime, samtidigt som den blåst nytt liv i David Duchovnys skådespelarkarriär.

Vila i frid, Hank. Vi saknar redan sprutorgasmen i trekanten med Runkle – en klassiker!

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Ljud & Bilds dedikerade filmrecensent och VD. Tor har arbetat på L&B sedan 2005. Under 2003–2005 ägde han och en partner ett tidningsförlag med bland annat en filmtidning i portföljen, ett intresse han har tagit med sig till L&B. Tor har en cand.polit-utbildning från UiO men känner sig väldigt hemma bakom ratten på ett medieföretag.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Högerextrem valmanipulation!

Se Robert Downey Jr. i en ny spionserie!

Premiär igår!

Yellowstone lever!

Kommande höjdpunkter på Netflix!

Hel-MAX?

Se trailern!

Premiär idag!

Känslorna är tillbaka!

Netflix slår tillbaka!

Premiär idag!

And the Oscar Goes to...

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen