TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Se trailern för Paper Girls

I slutet av månaden kan du strömma en ny fantasyserie på Amazon Prime Video.

forfatter
Publicerad 2022-07-13 - 12:32

Den 29 juli har sci-fi/fantasy-serien Paper Girls premiär. Serien handlar om fyra tidningsutdelare som hamnar i framtiden och som måste ta reda på hur de ska hitta tillbaka – till dåtiden.

Serien är baserad på den bästsäljande boken med samma namn och presenteras som en resa från 1988 till framtiden.

Läs också Hård Chris Pratt-action! Actionfavoriten Chris Pratt återvänder till Prime Video.
The terminal list

Prime Video släppte nyligen den första trailern:

 

 

Den kommande serien är baserad på de bästsäljande serieromanerna skrivna av Brian K. Vaughan och illustrerade av Cliff Chiang.

Paper Girls är en personlig resa skildrad genom ögonen på fyra tonårsflickor, spelad av Camryn Jones, Riley L. Nelet, Sofia Rosinsky och Fina Strazza. Ali Wong spelar också vuxenversionen av Erin, med Nate Corddry i huvudrollen som Larry och Adina Porter som Prioress.

Paper Girls sesong 1 5
Paper Girls, säsong 1 (Foto: Prime Video)

Från pressmeddelandet kan vi läsa följande om handlingen:

Tidigt på morgonen efter Halloween 1988 är fyra ”pappersflickor” (Erin, Mac, Tiffany och KJ) ute på sin tidningsrunda när de fastnar i korselden mellan stridande tidsresenärer – och deras liv förändras för alltid. Dessa flickor transporteras in i framtiden och måste hitta ett sätt att komma tillbaka till det förflutna, en resa som kommer att föra dem ansikte mot ansikte med de vuxna versionerna av sig själva.

Medan de försonas med det faktum att deras framtid skiljer sig mycket från hur deras 12-åriga jag hade föreställt sig, jagas de av en militant faktion av tidsresenärer som kallas Old Watch, som har förbjudit tidsresor så att de kan stanna kvar vid makten. För att överleva måste flickorna övervinna sina meningsskiljaktigheter och våga lita på varandra och sig själva.

Paper Girls sesong 1 2 scaled 1 Paper Girls sesong 1 3 scaled 1 Paper Girls sesong 1 4 scaled 1 Paper Girls sesong 1 6 scaled 1 Paper Girls sesong 1 7 scaled 1 Paper Girls sesong 1 8 scaled 1
<
>
Paper Girls säsong 1

Serien är producerad av Christopher C. Rogers och säsong 1 regisseras av Mairzee Almas, Georgi Banks-Davies, Destiny Ekaragha och Karen Gaviola.

Säsong 1 av Paper Girls kommer att ha en global premiär exklusivt på Prime Video den 29 juli, då alla åtta avsnitt kommer att släppas.

Läs också Alla nya streaming-titlar i juli Här är alla nya serier och filmer du kan streama i juli.
Stranger Things sesong 4 del II 1 3 989x495 1
Paper Girls sesong 1 9
Paper Girls, säsong 1 (Foto: Prime Video)
forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Ljud & Bilds dedikerade filmrecensent och VD. Tor har arbetat på L&B sedan 2005. Under 2003–2005 ägde han och en partner ett tidningsförlag med bland annat en filmtidning i portföljen, ett intresse han har tagit med sig till L&B. Tor har en cand.polit-utbildning från UiO men känner sig väldigt hemma bakom ratten på ett medieföretag.

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Vinner hon kronprinsens hjärta? Netflix släpper nu en trailer för ännu en norsk långfilm.
Dramat som fängslade en hel värld En dramatisk historia från verkligheten – men Howard lyckas aldrig höja temperaturen till kokpunkten.
Gosling vs. Evans! Bröderna Russo levererar sin version av halsbrytande spionfilm, men glömmer den mänskliga aspekten.
Se trailer för nya Star Wars-serien på Disney+ Det kommer en ny Star Wars-serie från Disney+. Se den första riktiga trailern för Andor här.
Schweizisk splatter testar ny crowdfunding-modell Mad Heidi finansieras av fans som får del av vinsten om filmen blir en framgång.
Nu kan du strömma Game of Thrones i 4K-kvalitet *UPPDATERAD* 4K-versionerna av Game of Thrones säsong 1-8 är nu tillgängliga på HBO Max
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend