TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Se den första trailern för Netflix-serien 1899

Danska Lucas Lynggaard Tønnesen och Clara Rosager spelar huvudrollerna i den banbrytande skräckserien, som har premiär på Netflix den 17 november.

forfatter
Publicerad 2022-10-24 - 17:16

TV-serien 1899 från Baran bo Odar och Jantje Friese, de tyska skaparna av thrillersuccén Dark, följer genom åtta avsnitt de ovanliga omständigheterna för ett fartyg från Europa till New York.

Passagerarna är en blandning av olika europeiska nationaliteter – förenade av sina gemensamma förhoppningar och drömmar inför det nya århundradet och sin framtid utomlands. Men deras resa tar en oväntad vändning när de upptäcker ett annat migrantfartyg som driver på öppet hav.

Vad de hittar ombord kommer att förvandla deras resa till det förlovade landet till en fruktansvärd mardröm, som förbinder var och en av passagerarnas förflutna genom ett nät av hemligheter, skriver Netflix i ett pressmeddelande.

Bland skådespelarna finns danska namn som Lucas Lynggaard Tønnesen, Clara Rosager, Alexandre Willaume och Maria Erwolter samt internationella namn som Emily Beecham, Aneurin Barnard, Andreas Pietschmann, Miguel Bernardeau, Maciej Musial, Rosalie Craig, Yann Gael, Mathilde Ollivier, José Pimentão, Isabella Wei, Gabby Wong, Jonas Bloquet, Ffly Edwards och Anton Lesser.

 

1899 är utformad som en flerspråkig serie, och därför kommer rollfigurerna att tala sina modersmål.

Alla åtta avsnitt kommer att kunna ses på Netflix från och med den 17 november. Du kan se den första officiella trailern för serien ovan.

Lämna en kommentar

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Utvecklingsredaktör och journalist. Peter har arbetat för Ljud & Bild sedan 2012. Han har varit aktiv som teknikjournalist i många medier sedan 1998, bland annat som chefredaktör för prylmagasinet GEAR och som journalist för tidningarna PC World och Privat Computer. Peter skriver om mobiltelefoner och andra bärbara enheter samt om teknisk innovation, inklusive 5G, elektrisk mobilitet och smarta hem.
MSI RTX 40: Nya prisbelönta serier med bärbara datorer

Ta språnget till en helt ny nivå med de senaste grafikkorten i GeForce RTX 40-serien och 13:e generationens Intel® Core™-processorer.

Se sjöjungfrun återuppstå! Ännu en långfilm från Walt Disneys rika animationsskatt fast med levande skådespelare är på gång.
And the Oscar goes to... I januari fick Ruben Östlund tre uppskattande nomineringar från Oscar-akademien för Triangle of Sadness. I går kväll gick han (och resten av Norden) slokörade hem.
Stabil retro-krim på HBO Max Andra säsongen om den klassiska LA-detektiven har hittat formen, och stilen.
Ny dansk Netflix-thriller Netflix tillkännager premiärdatumet för ännu en dansk originalserie.
Grattis på kvinnodagen! Vi hyllar internationella kvinnodagen - och ger dig några bra tips på fantastiska serier och filmer med starka kvinnor!
Följ Ljud & Bild