TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
L&B:s Julkalender 2022
Nyhet

Se den första trailern för Netflix-serien 1899

Danska Lucas Lynggaard Tønnesen och Clara Rosager spelar huvudrollerna i den banbrytande skräckserien, som har premiär på Netflix den 17 november.

forfatter
Publicerad 2022-10-24 - 17:16

TV-serien 1899 från Baran bo Odar och Jantje Friese, de tyska skaparna av thrillersuccén Dark, följer genom åtta avsnitt de ovanliga omständigheterna för ett fartyg från Europa till New York.

Passagerarna är en blandning av olika europeiska nationaliteter – förenade av sina gemensamma förhoppningar och drömmar inför det nya århundradet och sin framtid utomlands. Men deras resa tar en oväntad vändning när de upptäcker ett annat migrantfartyg som driver på öppet hav.

Vad de hittar ombord kommer att förvandla deras resa till det förlovade landet till en fruktansvärd mardröm, som förbinder var och en av passagerarnas förflutna genom ett nät av hemligheter, skriver Netflix i ett pressmeddelande.

Bland skådespelarna finns danska namn som Lucas Lynggaard Tønnesen, Clara Rosager, Alexandre Willaume och Maria Erwolter samt internationella namn som Emily Beecham, Aneurin Barnard, Andreas Pietschmann, Miguel Bernardeau, Maciej Musial, Rosalie Craig, Yann Gael, Mathilde Ollivier, José Pimentão, Isabella Wei, Gabby Wong, Jonas Bloquet, Ffly Edwards och Anton Lesser.

 

1899 är utformad som en flerspråkig serie, och därför kommer rollfigurerna att tala sina modersmål.

Alla åtta avsnitt kommer att kunna ses på Netflix från och med den 17 november. Du kan se den första officiella trailern för serien ovan.

Annons
forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Utvecklingsredaktör och journalist. Peter har arbetat för Ljud & Bild sedan 2012. Han har varit aktiv som teknikjournalist i många medier sedan 1998, bland annat som chefredaktör för prylmagasinet GEAR och som journalist för tidningarna PC World och Privat Computer. Peter skriver om mobiltelefoner och andra bärbara enheter samt om teknisk innovation, inklusive 5G, elektrisk mobilitet och smarta hem.

Lämna en kommentar

Här är den första Indy-trailern Den 30 juni 2023 är premiärdagen för 'Indiana Jones and the Dial of Destiny'. Nu har den första trailern kommit ut.
Svensk deckare från Disney Disney gör serie av den svenska kriminalsuccén Koka björn.
Fungerar Willow-magin 2022? Disney försöker andas nytt liv i 80-talsklassikern.
Kommer redan i december! SkyShowtime släpper idag en ny trailer för Taylor Sheridan-serien 1923 - och tidigarelägger premiären!
Stallone gör en underhållande comeback Sly Stallone gör en mer än hygglig comeback som seriös skådespelare i en ojämn maffiakomedi.
Ny dansk Netflix-serie har premiär 5 januari 2023 Serien består av sex avsnitt, och bland skådespelarna finns Zlatko Buric, Mikael Bertelsen och Mads Brügger.
Följ Ljud & Bild