Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

Se den första trailern för Netflix-serien 1899

Danska Lucas Lynggaard Tønnesen och Clara Rosager spelar huvudrollerna i den banbrytande skräckserien, som har premiär på Netflix den 17 november.

Av / 2022-10-24 - 17:16
Se den första trailern för Netflix-serien 1899

TV-serien 1899 från Baran bo Odar och Jantje Friese, de tyska skaparna av thrillersuccén Dark, följer genom åtta avsnitt de ovanliga omständigheterna för ett fartyg från Europa till New York.

Passagerarna är en blandning av olika europeiska nationaliteter – förenade av sina gemensamma förhoppningar och drömmar inför det nya århundradet och sin framtid utomlands. Men deras resa tar en oväntad vändning när de upptäcker ett annat migrantfartyg som driver på öppet hav.

Vad de hittar ombord kommer att förvandla deras resa till det förlovade landet till en fruktansvärd mardröm, som förbinder var och en av passagerarnas förflutna genom ett nät av hemligheter, skriver Netflix i ett pressmeddelande.

Bland skådespelarna finns danska namn som Lucas Lynggaard Tønnesen, Clara Rosager, Alexandre Willaume och Maria Erwolter samt internationella namn som Emily Beecham, Aneurin Barnard, Andreas Pietschmann, Miguel Bernardeau, Maciej Musial, Rosalie Craig, Yann Gael, Mathilde Ollivier, José Pimentão, Isabella Wei, Gabby Wong, Jonas Bloquet, Ffly Edwards och Anton Lesser.

 

https://www.youtube.com/watch?v=p7OUQ9U2qIw

1899 är utformad som en flerspråkig serie, och därför kommer rollfigurerna att tala sina modersmål.

Alla åtta avsnitt kommer att kunna ses på Netflix från och med den 17 november. Du kan se den första officiella trailern för serien ovan.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktör L&B Home. Peter har arbetat för Ljud & Bild sedan 2012. Han har varit aktiv som teknikjournalist i många medier sedan 1998, bland annat som chefredaktör för prylmagasinet GEAR och som journalist för tidningarna PC World och Privat Computer. Peter skriver om mobiltelefoner och andra bärbara enheter samt om teknisk innovation, inklusive 5G, elektrisk mobilitet och smarta hem.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sci-fi-klassiker klar för streaming!

Premiärdatumet är klart!

MILF-trailer!

Redo för en ny omgång?

Ett gott skratt förlänger livet!

Kungen ryter igen!

De kriminellas härjningar fortsätter i Kingstown

Harry Potter-ljudböckerna får Dolby Atmos

Se den nya trailern från Förintelsen-helvetet

Hysterisk ny trailer!

Fortfarande hel-MAX?

Så här fungerar Foley och ADR till filmljud

Rulla till toppen