Search
Generic filters

Ricky Gervais i ny Netflix-film

Här är trailern till komedin Special Correspondents.

Den här hade vi missat helt: en komedi som är skriven och regisserad av Ricky Gervais (The Office, Extras, An Idiot Abroad). Gervais spelar dessutom en av huvudrollerna.

Filmen handlar om de två radiojournalisterna Albert och Frank som påstår sig rapportera live från ett krigshärjat Ecuador – men som i själva verket befinner sig i ett tryggt kontor hemma i New York.

Gervais spelar ljudteknikern Albert Finch och hans kompanjon Frank Bonneville spelas av Eric Bana (Hulk, Munich, Star Trek). Den kvinnliga huvudrollen, Alberts fru Eleonor, spelas av Kelly McDonald (No Country for Old Men, Brave).

Special Correspondents har premiär på Netflix 29 april.

Här är trailern:

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft något annat heltidsjobb än på Ljud & Bild. Å andra sidan har han varit här nästan halva sitt liv, ända sedan 2001 när han skickade en jobbansökan till fel adress (han ville egentligen till en inspelningsstudio med samma namn). Gråbeins expertis är främst inom hifi, hörlurar och hemmabio, men det händer att han glimtar till med andra kvaliteter också.
Kommentera

Lämna ett svar

  Läs också

  Efter att ha dragit tillbaka de första Sleepbuds på grund av batteriproblem är nya proppar på väg.
  Halo styr hela din B&O-anläggning.
  Med optiska brytare i stället för mekaniska ska Roccat Vulcan Pro-tangentborden vara så mycket som 40 gånger snabbare än konkurrenterna.
  Blir Canons billigaste pro-videokamera.
  Påstås förbättra ljudet rejält med ny MAT-teknik.
  Det enda som är snabbare än Ludicrous är Plaid ...
  Men Volkswagen säger fortfarande ingenting om möjligheten att få bättre ljud!
  Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan vara den perfekta kombinationen av specifikationer och pris.

  Aktuella erbjudanden

  Annons
  Prisjakt.se är en kommersiell partner till ljudochbild.se. De levererar uppdaterade priser, prisjämförelser och produktinformation.