Search
Generic filters

Premiärdatum för Game of Thrones

Se sjätte säsongen samtidigt som de sänds i USA

 

(Foto: HBO Nordic)

Femte säsongen av den populära serien Game of Thrones slutade dramatiskt. Och det lilla som har antytts om vad som ska hända i den kommande säsongen är minst sagt mystiskt.

Läs även vår recension av säsong 5

(Foto: HBO Nordic)

Men snart kan vi sluta spekulera och istället glädja oss åt att den sjätte säsongen rullar igång. Att det skulle vara någon gång i april var redan klart, men nu bekräftar HBO Nordic att man även i år kommer sända de nya avsnitten samtidigt som i USA. Och att premiärdatumet är måndag den 25 april. Det är bara att bocka för i kalendern.

Under tiden kan du fräscha upp minnet och se säsong 5 på HBO Nordic.

(Foto: HBO Nordic)

Samma datum är det även premiär för den femte säsongen av komediserien Veep, med Julia Louis-Dryfus som USA:s vicepresident.

(Foto: HBO Nordic)

Den 25 april är det också premiär för den tredje säsongen av den nördiga komedin Silicon Valley.

 

forfatter

Jonas Ekelund

(f. 1969): Frilansjournalist. Jonas har jobbat för Ljud & Bild sedan 2007 med det mesta som kan kallas bärbart. Det vill säga mobiler, trådlösa högtalare och hörlurar. Ibland klampar testandet in på kollegernas områden multirum-ljud, hemmabio och foto. Han startade sin bana som teknikjournalist på IDG och skrev bland annat för PC för Alla, Internetworld och det som senare blev M3.
Kommentera

Lämna ett svar

  Läs också

  Fritt val av ljuseffekter och inspelningskaraktäristik.
  Bang & Olufsen i gaming-samarbete med e-sportmästarna i Astralis. Första gaming-headsetet kommer i vår.
  Nya Omen-tillbehör med Warp Wireless-teknik.
  Amazon-ägda Ring har lanserat Always Home Cam som har en helt unik funktion: Den är en flygande minidrönare som flyger runt och håller koll på ditt hem.
  Efter att ha dragit tillbaka de första Sleepbuds på grund av batteriproblem är nya proppar på väg.
  Halo styr hela din B&O-anläggning.
  Med optiska brytare i stället för mekaniska ska Roccat Vulcan Pro-tangentborden vara så mycket som 40 gånger snabbare än konkurrenterna.
  Blir Canons billigaste pro-videokamera.

  Aktuella erbjudanden

  Annons
  Prisjakt.se är en kommersiell partner till ljudochbild.se. De levererar uppdaterade priser, prisjämförelser och produktinformation.