Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

Only Murders in The Building förlängs med en andra säsong

Disney+ bjuder snart på mer lättsam komedi från Steve Martin & Co bland skyskraporna i New York.

Av / 2022-04-03 - 10:20
Only Murders in The Building förlängs med en andra säsong

Komikern Steve Martins comeback fick stående ovationer från kritiker och enorma tittarsiffror på streamingtjänsten Disney+.

Bortsett från Billy Lynn’s Long Halftime Walk var serien Steve Martins första roll i en stor film eller serie på tio år.

Only Murders In the Building är en lekfull kriminalparodi på true crime-poddar, där de två distingerade herrarna Steve Martin och Martin Short är fullständigt övertygade om att grannen Tims självmord egentligen är ett mord.

De komiska förvecklingarna tilltar när de äldre herrarna får sällskap av Selena Gomez.

https://youtu.be/-V1rQdXXXyI

 

De tre omaka vännerna misstänker att mördaren är en av hyresgästerna och ser möjligheterna i att göra en högst lokal podcast om det intrikata mordmysteriet.

Disney+ har redan meddelat att Only Murders In the Building återvänder till streamingtjänsten i sommar, nu är releasedatumet för säsong 2 satt.

Only Murders in The Building sesong 2 6 989x556 1 Only Murders in The Building sesong 2 5 989x659 1 Only Murders in The Building sesong 2 4 989x556 1 Only Murders in The Building sesong 2 3 989x556 1
<
>
Only Murders in The Building, säsong 2 (Foto: Walt Disney)

I den andra säsongen följer vi efterdyningarna av en av samhällets stöttepelare, Bunny Folgers (Jayne Houdyshell), plötsliga död. Ett misstänkt dödsfall som ger Charles (Steve Martin), Oliver (Martin Short) och Mabel (Selena Gomez) ytterligare en morbid mordgåta – och en mördare att avslöja.

Alltihop kompliceras av att trion är offentligt inblandad i mordet, de får en konkurrerande podcast och de måste ta itu med en hel rad misstänksamma grannar som är övertygade om att de tre ligger bakom mordet!

Säsong 2 har global premiär på Disney+ den 28:e juni.

Serieskapare (och manusförfattare) är Steve Martin och John Hoffman. Medan Martin och Hoffman är tillsammans med Short och Gomez även producenter av Only Murders in the Building.

Only Murders in The Building sesong 2 2
Only Murders in The Building, säsong 2 (Foto: Walt Disney)
Tor Aavatsmark
(f. 1974): Ljud & Bilds dedikerade filmrecensent och VD. Tor har arbetat på L&B sedan 2005. Under 2003–2005 ägde han och en partner ett tidningsförlag med bland annat en filmtidning i portföljen, ett intresse han har tagit med sig till L&B. Tor har en cand.polit-utbildning från UiO men känner sig väldigt hemma bakom ratten på ett medieföretag.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Väntan är nästan över!

Väntan är snart över!

Snart är väntan över!

Släpp drakarna loss!

Spionuppföljare

To Infinity and Beyond!

RIP Wheeler?

Dags för mer fransk romantik

No more Netflix...!

Ny trailer från kostymdramats värld

Trailern är här!

Komedilegenden återvänder till sina rötter!

Rulla till toppen