TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Only Murders in The Building förlängs med en andra säsong

Disney+ bjuder snart på mer lättsam komedi från Steve Martin & Co bland skyskraporna i New York.

forfatter
Publicerad 2022-04-03 - 10:20

Komikern Steve Martins comeback fick stående ovationer från kritiker och enorma tittarsiffror på streamingtjänsten Disney+.

Bortsett från Billy Lynn’s Long Halftime Walk var serien Steve Martins första roll i en stor film eller serie på tio år.

Only Murders In the Building är en lekfull kriminalparodi på true crime-poddar, där de två distingerade herrarna Steve Martin och Martin Short är fullständigt övertygade om att grannen Tims självmord egentligen är ett mord.

De komiska förvecklingarna tilltar när de äldre herrarna får sällskap av Selena Gomez.

 

De tre omaka vännerna misstänker att mördaren är en av hyresgästerna och ser möjligheterna i att göra en högst lokal podcast om det intrikata mordmysteriet.

Disney+ har redan meddelat att Only Murders In the Building återvänder till streamingtjänsten i sommar, nu är releasedatumet för säsong 2 satt.

Only Murders in The Building sesong 2 6 989x556 1 Only Murders in The Building sesong 2 5 989x659 1 Only Murders in The Building sesong 2 4 989x556 1 Only Murders in The Building sesong 2 3 989x556 1
<
>
Only Murders in The Building, säsong 2 (Foto: Walt Disney)

I den andra säsongen följer vi efterdyningarna av en av samhällets stöttepelare, Bunny Folgers (Jayne Houdyshell), plötsliga död. Ett misstänkt dödsfall som ger Charles (Steve Martin), Oliver (Martin Short) och Mabel (Selena Gomez) ytterligare en morbid mordgåta – och en mördare att avslöja.

Alltihop kompliceras av att trion är offentligt inblandad i mordet, de får en konkurrerande podcast och de måste ta itu med en hel rad misstänksamma grannar som är övertygade om att de tre ligger bakom mordet!

Säsong 2 har global premiär på Disney+ den 28:e juni.

Serieskapare (och manusförfattare) är Steve Martin och John Hoffman. Medan Martin och Hoffman är tillsammans med Short och Gomez även producenter av Only Murders in the Building.

Only Murders in The Building sesong 2 2
Only Murders in The Building, säsong 2 (Foto: Walt Disney)

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Marvel-hjältarna kommer hem Alla de ursprungliga Marvel-serierna, som från början producerade av Netflix, har nu försvunnit från streamingtjänsten.
Svensk Prime Video-serie Äntligen satsar Prime Video på lokalproducerat innehåll.
Spänningsthriller från Mellanöstern håller tempot Mossads intrikata skuggkrig mot ärkefienden är fortfarande en av de bättre spionserierna.
Medelmåttigt av Connelly Halvbrodern till den mer berömde Harry Bosch har fått en egen TV-serie – men vi är inte särskilt imponerade.
Se den första Avatar 2-trailern Nu är trailern till James Cameron efterlängtade (?) uppföljare till megasuccén Avatar här.
Finskt dansdrama på Netflix Äntligen är det Finlands tur att nå en global Netflix-publik.
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend