Følg oss på

Sök efter tester, nyheter och recensioner...

Ny trailer till Westworld, säsong 3!

Tredje säsongen av Westworld kör igång 16 mars.

20 dagar före premiären släpper HBO Nordic den senaste trailern för säsong 3 av en av våra favoritserier: ”Westworld”!

Efter att de konstgjorda människorna, ledda av Dolores (Evan Rachel Wood), kom ut i den verkliga världen mot slutet av säsong 2, tar den tredje säsongen en lite annorlunda vändning.

Serien, som bygger på Michael Crichtons roman från 1973, berättar historien om otrolig realistiska AI-maskiner, skapade enbart för oanständigt rika människor som kommer till ”nöjesparken” för att ha sex med dem och skjuta dem – just for the fun of it!

I den tredje säsongen, som har premiär på HBO Nordic den 16 mars, kommer människorna att ”kollidera” med och möta sina skapare.

Annons

I säsong 3 finns ett antal nya, framträdande namn på rollistan, inklusive Aaron Paul (Breaking Bad), Vincent Cassel (Black Swan), Lena Waithe (Master of None), Scott Mescudi (Kid Cudi) och Tommy Flanagan (Sons of Anarchy).

Vi får också se kända och älskade ansikten från tidigare säsonger, som Evan Rachel Wood i rollen som Dolores, Tessa Thompson som Charlotte, Thandie Newton som Maeve, Ed Harris som ”The Man in Black”, Luke Hemsworth som Stubbs, Simon Quarterman som Lee Sizemore, Rodrigo Santoro som Hector Escaton och Jeffrey Wright som Bernard.

Westworld är skapad av Jonathan Nolan och Lisa Joy, som också regisserar flera avsnitt och är seriens verkställande producenter tillsammans med J.J. Abrams, Athena Wickham, Richard J. Lewis och Ben Stephenson.

Ed Harris, Westworld, säsong 3 (Foto: HBO)

De första två säsongerna av Westworld har fått sammanlagt 42 Emmy-nomineringar och vunnit för bland annat Outstanding Supporting Actress in a Drama Series (Thandie Newton).

Annons

Tredje säsongen av Westworld består av 8 avsnitt och har premiär 16 mars på HBO Nordic.

forfatter

(f. 1974): Ljud & Bilds dedikerade filmrecensent och VD. Tor har arbetat på L&B sedan 2005. Under 2003–2005 ägde han och en partner ett tidningsförlag med bland annat en filmtidning i portföljen, ett intresse han har tagit med sig till L&B. Tor har en cand.polit-utbildning från UiO men känner sig väldigt hemma bakom ratten på ett medieföretag.

Vis kommentarer

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2020 Publish AS

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
© 2021 Publish AS – Ljud & Bild följer Pressombudsmannens etiska regler för press, TV och radio. Som läsare har du bara rätt att använda innehållet på ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål. Du får ladda ner, länka till och skriva ut innehåll från ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål under förutsättning att du hänvisar till källan samt respekterar eventuella rättighetshänvisningar och/eller -reservationer. Du får inte använda innehåll, inklusive (men inte begränsat till) ikoner och utmärkelser, för några andra ändamål eller på några andra sätt än vad som uttryckligen tillåts. Obs! Artiklar som ligger utanför plustjänsten är ”friköpta” från betalväggen av tillverkaren/leverantören i fråga.