Ny trailer till Westworld, säsong 3!

Tredje säsongen av Westworld kör igång 16 mars.

20 dagar före premiären släpper HBO Nordic den senaste trailern för säsong 3 av en av våra favoritserier: ”Westworld”!

Efter att de konstgjorda människorna, ledda av Dolores (Evan Rachel Wood), kom ut i den verkliga världen mot slutet av säsong 2, tar den tredje säsongen en lite annorlunda vändning.

Serien, som bygger på Michael Crichtons roman från 1973, berättar historien om otrolig realistiska AI-maskiner, skapade enbart för oanständigt rika människor som kommer till ”nöjesparken” för att ha sex med dem och skjuta dem – just for the fun of it!

I den tredje säsongen, som har premiär på HBO Nordic den 16 mars, kommer människorna att ”kollidera” med och möta sina skapare.

I säsong 3 finns ett antal nya, framträdande namn på rollistan, inklusive Aaron Paul (Breaking Bad), Vincent Cassel (Black Swan), Lena Waithe (Master of None), Scott Mescudi (Kid Cudi) och Tommy Flanagan (Sons of Anarchy).

Vi får också se kända och älskade ansikten från tidigare säsonger, som Evan Rachel Wood i rollen som Dolores, Tessa Thompson som Charlotte, Thandie Newton som Maeve, Ed Harris som ”The Man in Black”, Luke Hemsworth som Stubbs, Simon Quarterman som Lee Sizemore, Rodrigo Santoro som Hector Escaton och Jeffrey Wright som Bernard.

Westworld är skapad av Jonathan Nolan och Lisa Joy, som också regisserar flera avsnitt och är seriens verkställande producenter tillsammans med J.J. Abrams, Athena Wickham, Richard J. Lewis och Ben Stephenson.

Ed Harris, Westworld, säsong 3 (Foto: HBO)

De första två säsongerna av Westworld har fått sammanlagt 42 Emmy-nomineringar och vunnit för bland annat Outstanding Supporting Actress in a Drama Series (Thandie Newton).

Tredje säsongen av Westworld består av 8 avsnitt och har premiär 16 mars på HBO Nordic.

PS. Du läser nu en öppen artikel. Om du vill få tillgång till allt innehåll på Ljud & Bild,
så kan du läsa om våra prenumerationserbjudanden här .
forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Ljud & Bilds dedikerade filmrecensent och VD. Tor har arbetat på L&B sedan 2005. Under 2003–2005 ägde han och en partner ett tidningsförlag med bland annat en filmtidning i portföljen, ett intresse han har tagit med sig till L&B. Tor har en cand.polit-utbildning från UiO men känner sig väldigt hemma bakom ratten på ett medieföretag.
Kommentera

Lämna ett svar

  Läs också

  Just köpt dig en ny TV för att spela spel? Vi visar dig hur du aktiverar det bästa och snabbaste gaming-läget i PS5 och Xbox!
  Nu börjar den senaste Android-versionen rullas ut till många telefonmodeller. Kolla på listan om din mobil snart får Android 11.
  Har precis köpt dig en ny 4K-TV? Då kan du inviga den med Last Christmas i remastrad 4K-version!
  Under Snapdragon Tech Summit har Qualcomm lanserat sin efterföljare till Snapdragon 865. Den nya Snapdragon 888 kommer att finnas i flera Android-flaggskepp 2021.
  Låt inte storleken lura dig, Phono Box RS2 har allt en vinylfantast behöver.
  Alla vill ha hårda paket, vi också. Så vi har skrivit den häftigaste önskelistan vi kunnat komma på.
  Stereon i Jimi Hendrix sovrum i London låter nu precis som den gjorde när han lyssnade på den.
  Så här har de aldrig gjort förut, åtminstone inte på det här sättet.

  Aktuella erbjudanden

  Annons
  Prisjakt.se är en kommersiell partner till ljudochbild.se. De levererar uppdaterade priser, prisjämförelser och produktinformation.