Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

Ny trailer till Westworld, säsong 3!

Tredje säsongen av Westworld kör igång 16 mars.

Av / 2020-02-26 - 08:21
Ny trailer till Westworld, säsong 3!

20 dagar före premiären släpper HBO Nordic den senaste trailern för säsong 3 av en av våra favoritserier: ”Westworld”!

Efter att de konstgjorda människorna, ledda av Dolores (Evan Rachel Wood), kom ut i den verkliga världen mot slutet av säsong 2, tar den tredje säsongen en lite annorlunda vändning.

Serien, som bygger på Michael Crichtons roman från 1973, berättar historien om otrolig realistiska AI-maskiner, skapade enbart för oanständigt rika människor som kommer till ”nöjesparken” för att ha sex med dem och skjuta dem – just for the fun of it!

I den tredje säsongen, som har premiär på HBO Nordic den 16 mars, kommer människorna att ”kollidera” med och möta sina skapare.

I säsong 3 finns ett antal nya, framträdande namn på rollistan, inklusive Aaron Paul (Breaking Bad), Vincent Cassel (Black Swan), Lena Waithe (Master of None), Scott Mescudi (Kid Cudi) och Tommy Flanagan (Sons of Anarchy).

Vi får också se kända och älskade ansikten från tidigare säsonger, som Evan Rachel Wood i rollen som Dolores, Tessa Thompson som Charlotte, Thandie Newton som Maeve, Ed Harris som ”The Man in Black”, Luke Hemsworth som Stubbs, Simon Quarterman som Lee Sizemore, Rodrigo Santoro som Hector Escaton och Jeffrey Wright som Bernard.

Westworld är skapad av Jonathan Nolan och Lisa Joy, som också regisserar flera avsnitt och är seriens verkställande producenter tillsammans med J.J. Abrams, Athena Wickham, Richard J. Lewis och Ben Stephenson.

Ed Harris, Westworld, säsong 3 (Foto: HBO)

De första två säsongerna av Westworld har fått sammanlagt 42 Emmy-nomineringar och vunnit för bland annat Outstanding Supporting Actress in a Drama Series (Thandie Newton).

Tredje säsongen av Westworld består av 8 avsnitt och har premiär 16 mars på HBO Nordic.

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Ljud & Bilds dedikerade filmrecensent och VD. Tor har arbetat på L&B sedan 2005. Under 2003–2005 ägde han och en partner ett tidningsförlag med bland annat en filmtidning i portföljen, ett intresse han har tagit med sig till L&B. Tor har en cand.polit-utbildning från UiO men känner sig väldigt hemma bakom ratten på ett medieföretag.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Väntan är över!

Premiär i höst!

Sci-fi-klassiker klar för streaming!

Premiärdatumet är klart!

MILF-trailer!

Redo för en ny omgång?

Ett gott skratt förlänger livet!

Kungen ryter igen!

De kriminellas härjningar fortsätter i Kingstown

Harry Potter-ljudböckerna får Dolby Atmos

Se den nya trailern från Förintelsen-helvetet

Hysterisk ny trailer!

Rulla till toppen