Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

Ny Bond-trailer

12:e november kan du se den 25:e 007-filmen på bio: No Time to Die.

Av / 2020-09-07 - 08:08
Ny Bond-trailer

På grund av corona-pandemin har biopremiären av den 25:e James Bond-filmen No Time to Die blivit uppskjuten flera gånger.

Den senaste Bond-filmen med Daniel Craig i huvudrollen skulle egentligen haft europeisk premiär den 2:e april. Men med en budget på närmare 1,9 miljarder kronor (!) kronor ville filmbolaget inte riskera färre biobesökare som ett resultat av stängda biografer.

Men nu verkar premiärdatumet 12:e november vara hugget i sten. Den här veckan har det blivit fart på marknadsföringen och trailer nummer två har släppts.

I Craigs svanesång som den världsberömda 00-agenten har Bond lämnat aktiv tjänst och lever ett lugnt liv på Jamaica. Hans avbrott blir dock kortvarigt när hans gamla vän Felix Leiter (Jeffrey ”Westworld” Wright) från CIA dyker upp och ber om hjälp.

Uppdraget att rädda en kidnappad forskare visar sig vara mycket farligare och lömskare än väntat och gör att 007 får upp spåret på en mystisk skurk (Rami Malek) som är beväpnad med farlig ny teknik.

Ana de Armas gör debut i Bond-filmen ”No Time to Die” (Foto: Warner Bros.)

Filmens ”bondbrudar” är den här gången är fransyskan Léa Seydoux (som upprepar sin roll från Spectre) och kubanska Ana de Armas (Blade Runner 2049).

Traditionstroget är 007 en riktig globetrotter, No Time to Die är inspelad i London, Italien, Jamaica, Färöarna – och Norge.

Daniel Craig tackar för sig som 007. (Foto: Warner Bros.)
Tor Aavatsmark
(f. 1974): Ljud & Bilds dedikerade filmrecensent och VD. Tor har arbetat på L&B sedan 2005. Under 2003–2005 ägde han och en partner ett tidningsförlag med bland annat en filmtidning i portföljen, ett intresse han har tagit med sig till L&B. Tor har en cand.polit-utbildning från UiO men känner sig väldigt hemma bakom ratten på ett medieföretag.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Max med norska MILFs!

Gängkriget fortsätter

Vill tillbaka i sadeln!

Högerextrem valmanipulation!

Se Robert Downey Jr. i en ny spionserie!

Premiär igår!

Yellowstone lever!

Kommande höjdpunkter på Netflix!

Hel-MAX?

Se trailern!

Premiär idag!

Känslorna är tillbaka!

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen