Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nu finns istronen i Stockholm

Nordisk version av järntronen från Game of Thrones finns att provsitta

Av / 2016-03-11 - 13:21
Nu finns istronen i Stockholm

I samband med lanseringen av Game of Thrones säsong 5 på DVD och Blu-ray, och i väntan på starten av säsong 6, så håller Warner Bros en tävling. Den går ut på att skapa din egen version av seriens berömda järntron. Ju mer fantasifull och kreativ desto bättre. Lägg upp en bild av din tron på Instagram med hashtaggen #clonethethrone. Vinsten är en weekend på ishotellet i Jukkasjärvi. Läs mer om tävlingen på www.clonethethrone.com

(Foto: Tillverkare)
(Foto: Warner Home Video)

Som ett exempel på en version av järntronen har man också låtit tillverka en nordisk tron helt av is. Tronen är 180 cm hög, 120 cm lång och 80 cm bred och gjord av naturis från Torneälven. Den kan man beskåda, och provsitta, på Icebar i Stockholm 11 mars-4 april. Öppet sön-tors 16:30-23:15, fre-lör 15:45-01:00, inträdesavgift, och minderåriga måste åtföljas av målsman.

(Foto: Tillverkare)
(Foto: Warner Home Video)

Game of Thrones-boxen släpps den 14 mars och innehåller exklusivt bakom-kulisserna material, bortklippta scener och intervjuer med skådespelarna.

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist och nyhetsredaktör. Jonas har jobbat för Ljud & Bild sedan 2007 med det mesta som kan kallas bärbart. Det vill säga mobiler, trådlösa högtalare och hörlurar. Ibland klampar testandet in på kollegernas områden multirum-ljud, hemmabio och foto. Han startade sin bana som teknikjournalist på IDG och skrev bland annat för PC för Alla, Internetworld och det som senare blev M3.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Gängkriget fortsätter

Vill tillbaka i sadeln!

Högerextrem valmanipulation!

Se Robert Downey Jr. i en ny spionserie!

Premiär igår!

Yellowstone lever!

Kommande höjdpunkter på Netflix!

Hel-MAX?

Se trailern!

Premiär idag!

Känslorna är tillbaka!

Netflix slår tillbaka!

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen