Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Mer fängslande orange drama

Netflix har gett grönt ljus till tre nya säsonger av ”Orange is the New Black”.

Av / 2016-02-08 - 16:53
Mer fängslande orange drama

Netflix och produktionsbolaget Lionsgate har idag meddelat att ”Orange is the New Black”, producerad av Jenji Kohan, har fått klartecken för ytterligare tre säsonger på Netflix. Det är i samband med premiären av den fjärde säsongen, fredag 17 juni, som det bekräftas att säsong fem, sex och sju ska spelas in de kommande åren. Serien kommer att följa framgångsreceptet med Kohan som producent och showrunner även de tre nya säsongerna.

Läs recensionen av den tredje säsongen av ”Orange is the New Black”.

”Jenji och hennes team har producerat en fenomenal och viktig serie som är både rolig och dramatisk, upprörande och hjärtevärmande. Tittare över hela världen har tagit till sig både kvinnorna och männen i serien och vi är nyfikna att se vad de tre säsonger hittar på åt dem”, säger Cindy Holland, Netflix vice VD för originalinnehåll.

Orange-is-the-New-Black-sesong-3_10

Läs om alla Netflix 2016 premiärer. 

”Tre år till! Inte en hel mandatperiod men tillräckligt länge för att göra en del intressanta grepp”, säger producent och skapare Jenji Kohan. ”Och kudos och tacksamhet till de fantastiska skådespelarna, författarna, producenterna, klipparna, musikerna, mixarna och alla som jag har haft den stora äran att göra den här serien med.”

Den fjärde säsongen av har premiär fredag 17 juni exklusivt på Netflix.

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Ljud & Bilds dedikerade filmrecensent och VD. Tor har arbetat på L&B sedan 2005. Under 2003–2005 ägde han och en partner ett tidningsförlag med bland annat en filmtidning i portföljen, ett intresse han har tagit med sig till L&B. Tor har en cand.polit-utbildning från UiO men känner sig väldigt hemma bakom ratten på ett medieföretag.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hel-MAX?

Se trailern!

Premiär idag!

Känslorna är tillbaka!

Netflix slår tillbaka!

Premiär idag!

And the Oscar Goes to...

Trailern är här!

Se trailern för den nya serien från skaparna av Game of Thrones

Netflix Slam: Nadal vs. Alcaraz

Ny svensk/norsk Netflix-serie

Taylor Swift kommer hem till dig!

0
Rulla till toppen