annonse
annonse
annonse

Järntronen är i Oslo

I Stockholm kan man bli kall i baken av att sitta på en kopia av is, men den riktiga Järntronen går att provsitta i Oslo.

Tar du en selfie på tronen och lägger upp bilden på Instagram med taggen #platekompaniet så är du med i utlottningen om ett presentkort på 5 000 kronor. Om du har vägarna förbi Oslo, vill säga.

Femte säsongen av Game of Thrones har precis släppts på Blu-ray och DVD. Här kan du läsa vad vi tyckte om denOch missa inte trailern till säsong 6.

Warner-tävling
Warner Bros har också en tävling. Det gäller att göra en egen version av seriens berömda Järntron. Ju mer fantasifull och kreativ desto bättre. Lägg upp bilden av tronen på Instagram med hashtaggen #clonethrone. Vinnaren belönas med en helg på ishotellet i Jukkasjärvi. Läs mer om tävlingen på clonethethrone.com

Foto: Warner Home Video
Foto: Warner Home Video
Foto: Warner Home Video
Foto: Warner Home Video

Game of Thrones-boxen släpps i dag och innehåller exklusivt bakom kulisserna-material, bortklippta scener och intervjuer med skådespelarna.

Har du något att tillägga?

Välkommen till Ljud & Bilds diskussionsforum. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till ämnet och var saklig så slipper vi ta bort eller moderera inlägg. Övriga frågor och synpunkter hänvisas till redaktion@ljudochbild.se.