Search
Generic filters

Huset Fullt återuppstår på Netflix

Ytterligare en kultserie får nytt liv på strömningstjänsten

Netflix blir alltmer en producent av egna serier som House of Cards, Lilyhammer och nu senast Unbreakable Kimmy Schmidt. Men man har också hyllats för att återuppliva populära serier som TV-bolagen lagt ner. Exempelvis Arrested Development, The Killing, Star Wars: The Clone Wars, Trailer Park Boys och Longmire.

Och nu ser det ut som att man är på väg att återuppväcka 80-tals kultserien Huset Fullt (Full House) som gjorde John Stamos, Bob Saget och Olsen-tvillingarna till stjärnor. Ryktena startade när tvline.com avslöjade att förhandlingar pågick och att Netflix ville göra en 13-episoders säsong under namnet Fuller House. Den nya serien ska enligt ryktena handla om de nu vuxna D.J och Kimmy, med resten av skådespelarna i gästroller.

I förra veckans Jimmy Kimmel Live avslöjade John Stamos att det var sant och att de var beredda att sätta igång. Dock återstår att skriva kontrakt med skådespelarna. De nya huvudrollsinnehavarna ska vara klara, Bob Saget och Dave Coulier förhandlar, medan Olsen-tvillingarna säger sig inte blivit tillfrågade.

Senast vi såg de tre tidigare huvudrollsinnehavarna i rutan var i en reklamfilm under Super Bowl.

Nu återstår bara att Netflix återupplivar science fiction serien Firefly också. Snälla?

 

forfatter

Jonas Ekelund

(f. 1969): Frilansjournalist. Jonas har jobbat för Ljud & Bild sedan 2007 med det mesta som kan kallas bärbart. Det vill säga mobiler, trådlösa högtalare och hörlurar. Ibland klampar testandet in på kollegernas områden multirum-ljud, hemmabio och foto. Han startade sin bana som teknikjournalist på IDG och skrev bland annat för PC för Alla, Internetworld och det som senare blev M3.
Kommentera

Lämna ett svar

  Läs också

  Lenovo X1 Fold går redan att beställa.
  Fritt val av ljuseffekter och inspelningskaraktäristik.
  Bang & Olufsen i gaming-samarbete med e-sportmästarna i Astralis. Första gaming-headsetet kommer i vår.
  Nya Omen-tillbehör med Warp Wireless-teknik.
  Amazon-ägda Ring har lanserat Always Home Cam som har en helt unik funktion: Den är en flygande minidrönare som flyger runt och håller koll på ditt hem.
  Efter att ha dragit tillbaka de första Sleepbuds på grund av batteriproblem är nya proppar på väg.
  Halo styr hela din B&O-anläggning.
  Med optiska brytare i stället för mekaniska ska Roccat Vulcan Pro-tangentborden vara så mycket som 40 gånger snabbare än konkurrenterna.

  Aktuella erbjudanden

  Annons
  Prisjakt.se är en kommersiell partner till ljudochbild.se. De levererar uppdaterade priser, prisjämförelser och produktinformation.