TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Gran Turismo blir till film

Filmen baserad på det ikoniska racingspelet Gran Turismo får premiär 11 augusti 2023!

forfatter
Publicerad 2022-06-19 - 08:00

Gran Turismo är en av de mest populära och kända bilsimulatorerna i spelhistorien. Den första versionen av det populära racingspelet såg dagens ljus 1997, då det släpptes till den första generationen av Playstation. Sedan dess har nya och mer avancerade versioner avlöst varandra, ända fram till dagens Gran Turismo 7 på PS5, där du kan köra en mängd exotiska sportbilar med extremt vacker och verklighetstrogen grafik.

Gran Turismo 7 logo
Gran Turismo 7 logo

Gran Turismo: The Movie

Gran Turismo: The Movie

Snart blir det populära spelet film. Det heter kort och gott Gran Turismo (inte att förväxla med Gran Torino) och Sony har nu meddelat ett premiärdatum. Filmen släpps den 11 augusti 2023, dvs om drygt ett år.

Läs också Häftig racing i Forza Motorsport Påstås vara den mest tekniskt avancerade racingsimulatorn någonsin.
Forza Motorsport till Xbox Series X och S. Grafikken ser läcker ut! (Foto: Microsoft/Turn 10 Studios)

Filmen kommer att regisseras av Neill Blomkamp (känd för bland annat Elysium) och produceras av Columbia Pictures. Jason Hall har skrivit manuset, som förmodligen är baserat på en sann historia. Det följer en ung spelare som går från att vara skicklig bakom spelkontrollen, till att sitta bakom ratten på riktiga racerbilar som professionell racerförare!

Producenterna har inte släppt en trailer för filmen än, så vi får nöja oss med några utdrag ur spelet Gran Turismo 7!

 

 

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun anställdes som journalist på Ljud & Bild 2004 och har spelat en aktiv roll i utvecklingen av L&B som tidning och webbplats. Audun är extremt kvalitetsmedveten och känd för sina kräsna öron och skarpa ögon. Som redaktionschef håller han ett öga på allt som journalisterna skriver. Han ansvarar också för Ljud & Bilds TV-tester.

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Ofullbordad alien-charm Det fanns en tid när Netflix öppnade plånboken – och sin enorma mängd abonnenter – för vilken hoppfull filmnörd som helst. Men den tiden är nog förbi.
Nytt Netflix-abonnemang med annonser precis runt hörnet Netflix vd motiverar det nya initiativet med att streamingjätten tappar för många priskänsliga tittare.
Mer skön förvirring i Westworld Efter ett långt corona-uppehåll är Westworld tillbaka på rätt spår, och går mer till sina rötter.
NY Stranger Things 4 II trailer! Netflix har nu släppt en ny trailer för sista kapitlet i Stranger Things säsong 4.
"Tillbaka till framtiden" VHS satte rekord på auktion Great Scott! Se videon från den vilda budgivningen.
"You know nothing, Jon Snow." Eller? HBO Max tillkännager nu ytterligare en spin-off-serie från Game of Thrones-universumet.
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend