Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Google har fått Star Wars feber

Nu får Googles tjänster Star Wars-tema - om du vet hur man gör

Av / 2015-11-25 - 11:18
Google har fått Star Wars feber

I väntan på premiären av The Force Awakens kanske du tycker att fler saker på din dator skulle se lite mer Star Wars ut. Inga problem, för Google har lanserat teman för alla sina webbtjänster.

(Foto: Tillverkare)

Vad man gör är att gå in på www.google.com/starwars och väljer om man vill tillhöra den ljusa eller mörka sidan. Förutsatt att man är inloggad på sitt Google-konto så kommer det sedan dyka upp bakgrunder och animeringar med Star Wars-tema.

Tjänsterna det gäller är Android Wear, Chrome, Chromecast, Gmail, Inbox by Gmail, Google Kalender, Google Maps, Google Nu, Google Sök, Google Översätt, Waze och Youtube.

(Foto: Tillverkare)

Men det vore inte Google om de inte också hade smugit in ett ”påskägg”, det vill säga en rolig gömd funktion. Prova att söka på ”a long time ago in a galaxy far far away” (utan citattecken) så får du upp ett sökresultat som visas på ett lite annorlunda sätt…

 

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist och nyhetsredaktör. Jonas har jobbat för Ljud & Bild sedan 2007 med det mesta som kan kallas bärbart. Det vill säga mobiler, trådlösa högtalare och hörlurar. Ibland klampar testandet in på kollegernas områden multirum-ljud, hemmabio och foto. Han startade sin bana som teknikjournalist på IDG och skrev bland annat för PC för Alla, Internetworld och det som senare blev M3.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

MILF-trailer!

Redo för en ny omgång?

Ett gott skratt förlänger livet!

Kungen ryter igen!

De kriminellas härjningar fortsätter i Kingstown

Harry Potter-ljudböckerna får Dolby Atmos

Se den nya trailern från Förintelsen-helvetet

Hysterisk ny trailer!

Fortfarande hel-MAX?

Så här fungerar Foley och ADR till filmljud

God knows who did it...

Prisbelönt kärleksdrama

Ljud & Bild
Rulla till toppen