Search
Generic filters

Google har fått Star Wars feber

Nu får Googles tjänster Star Wars-tema - om du vet hur man gör

I väntan på premiären av The Force Awakens kanske du tycker att fler saker på din dator skulle se lite mer Star Wars ut. Inga problem, för Google har lanserat teman för alla sina webbtjänster.

(Foto: Tillverkare)

Vad man gör är att gå in på www.google.com/starwars och väljer om man vill tillhöra den ljusa eller mörka sidan. Förutsatt att man är inloggad på sitt Google-konto så kommer det sedan dyka upp bakgrunder och animeringar med Star Wars-tema.

Tjänsterna det gäller är Android Wear, Chrome, Chromecast, Gmail, Inbox by Gmail, Google Kalender, Google Maps, Google Nu, Google Sök, Google Översätt, Waze och Youtube.

(Foto: Tillverkare)

Men det vore inte Google om de inte också hade smugit in ett ”påskägg”, det vill säga en rolig gömd funktion. Prova att söka på ”a long time ago in a galaxy far far away” (utan citattecken) så får du upp ett sökresultat som visas på ett lite annorlunda sätt…

 

forfatter

Jonas Ekelund

(f. 1969): Frilansjournalist. Jonas har jobbat för Ljud & Bild sedan 2007 med det mesta som kan kallas bärbart. Det vill säga mobiler, trådlösa högtalare och hörlurar. Ibland klampar testandet in på kollegernas områden multirum-ljud, hemmabio och foto. Han startade sin bana som teknikjournalist på IDG och skrev bland annat för PC för Alla, Internetworld och det som senare blev M3.
Kommentera

Lämna ett svar

  Läs också

  Efter att ha dragit tillbaka de första Sleepbuds på grund av batteriproblem är nya proppar på väg.
  Halo styr hela din B&O-anläggning.
  Med optiska brytare i stället för mekaniska ska Roccat Vulcan Pro-tangentborden vara så mycket som 40 gånger snabbare än konkurrenterna.
  Blir Canons billigaste pro-videokamera.
  Påstås förbättra ljudet rejält med ny MAT-teknik.
  Det enda som är snabbare än Ludicrous är Plaid ...
  Men Volkswagen säger fortfarande ingenting om möjligheten att få bättre ljud!
  Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan vara den perfekta kombinationen av specifikationer och pris.

  Aktuella erbjudanden

  Annons
  Prisjakt.se är en kommersiell partner till ljudochbild.se. De levererar uppdaterade priser, prisjämförelser och produktinformation.