Search
Generic filters

Första egenproducerade Viaplay-serien

Viaplay gör som Netflix och HBO, nu är de klara med sin första egenproducerade TV-serie: Swedish Dicks!

I samarbete med Peter Settman som producent kommer snart Viaplays första originalserie. Hollywood-skådisen Peter Stormare och den populära svenska komikern Johan Glans har huvudrollerna.

Swedish Dicks är en internationell samproduktion om svenska som försöker överleva som privatdeckare utan licens i Los Angeles. Serien kommer att visas i hela Norden på Viaplay under 2016.

Hollywood-skådespelaren Peter Stormare är känd från flera internationella filmer och TV-serier, bland annat The Big Lebowski och The Blacklist. Johan Glans behöver knappast någon introduktion heller, han har två gånger blivit utsedd till Sveriges roligaste komiker.

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist. John har arbetat för Ljud & Bild sedan 2013. Han skriver om hifi, högtalare, datorer, spel och teknikhistoria. John har ägnat sig åt teknikjournalistik sedan 1982(!) och har arbetat för många olika tidskrifter i olika roller, bland annat GEAR, High Fidelity, Computer för alla, Illustrerad vetenskap, Ny elektronik, PC World och Privat Computer. Han har också skrivit många böcker och utbildningsprogram om IT.
Kommentera

Lämna ett svar

  Läs också

  Fritt val av ljuseffekter och inspelningskaraktäristik.
  Bang & Olufsen i gaming-samarbete med e-sportmästarna i Astralis. Första gaming-headsetet kommer i vår.
  Nya Omen-tillbehör med Warp Wireless-teknik.
  Amazon-ägda Ring har lanserat Always Home Cam som har en helt unik funktion: Den är en flygande minidrönare som flyger runt och håller koll på ditt hem.
  Efter att ha dragit tillbaka de första Sleepbuds på grund av batteriproblem är nya proppar på väg.
  Halo styr hela din B&O-anläggning.
  Med optiska brytare i stället för mekaniska ska Roccat Vulcan Pro-tangentborden vara så mycket som 40 gånger snabbare än konkurrenterna.
  Blir Canons billigaste pro-videokamera.

  Aktuella erbjudanden

  Annons
  Prisjakt.se är en kommersiell partner till ljudochbild.se. De levererar uppdaterade priser, prisjämförelser och produktinformation.