Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

Disney+ kommer till Sverige i sommar

Ett pressmeddelande från Disney bekräftar att strömningstjänsten Disney+ snart kommer till de nordiska länderna.

Av / 2020-01-21 - 17:14
Disney+ kommer till Sverige i sommar

Om du knappt kan vänta på att få se den nya Star Wars-serien ”The Mandalorian” – och ser mer fram emot Marvels ”Falcon and the Winter Soldier” än självaste julafton – så är det dags att lägga champagnen på kylning!

Disneys strömningstjänst kommer att kosta ungefär 70 kronor i månaden. (Foto: Disney)

Disney har nämligen bekräftat officiellt att ”Netflix-dödaren” Disney+ kommer till alla nordiska länder i sommar!

Lanseringen av Disney+ i större europeiska länder som England, Italien, Frankrike, Spanien och Tyskland har dessutom tidigarelagts en vecka, så tjänsten blir tillgänglig redan från och med den 24 mars.

Abonnemang kan betalas antingen per månad eller per år. Betalar man en månad i taget kostar det 6,99 euro (ungefär 70 kronor) och en årsprenumeration kostar 69,99 euro (700 kronor).

Det här ingår

Efter att Netflix och Amazon nästan har fått ha den internationella strömningsmarknaden för sig själva en längre tid har jättarna Apple och Disney nu också gett sig in i leken.

”The Child” – mer känd som ”Baby Yoda” – har gjort The Mandalorian till en kulthit och en av de mest strömmade TV-serierna i USA, där serien redan går att se. (Foto: Disney)

Apple TV+ finns redan i alla skandinaviska länder och visar kritikerrosade serier som ”The Morning Show” med Jennifer Aniston. Disney+ har dock fått större uppmärksamhet eftersom tjänsten inkluderar alla filmer och TV-serier från Disney, Pixar, Marvel, National Geographic och naturligtvis Star Wars.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktör L&B Home. Peter har arbetat för Ljud & Bild sedan 2012. Han har varit aktiv som teknikjournalist i många medier sedan 1998, bland annat som chefredaktör för prylmagasinet GEAR och som journalist för tidningarna PC World och Privat Computer. Peter skriver om mobiltelefoner och andra bärbara enheter samt om teknisk innovation, inklusive 5G, elektrisk mobilitet och smarta hem.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hysterisk ny trailer!

Fortfarande hel-MAX?

Så här fungerar Foley och ADR till filmljud

God knows who did it...

Prisbelönt kärleksdrama

Max med norska MILFs!

Gängkriget fortsätter

Vill tillbaka i sadeln!

Högerextrem valmanipulation!

Se Robert Downey Jr. i en ny spionserie!

Premiär igår!

Yellowstone lever!

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen