Search
Generic filters

Daredevil återvänder

Nu kan du se fram emot säsong 2 av den kritikerrosade Netflix/Marvel-serien!

Andra säsongen av ”Daredevil” har premiär 18 mars.

I går meddelade Netflix att det snart är dags för den efterlängtade andra säsongen av ”Marvel’s Daredevil”, en originalserie från Netflix. En i stort sett enig recensentkår var väldigt positiv till den första säsongen av serien (säsong 1 går att strömma nu).

Den andra säsongen är en del av den långa raden Netflix-serier med handling som utspelas i Marvel-världen. Bland de övriga märks ”Marvel’s Jessica Jones”, kommande ”Marvel’s Luke Cage” och ”Marvel’s Iron Fist”. Alla leder till fram till att de olika rollerna samlas i ”Marvel’s The Defenders” som får premiär exklusivt på Netflix.

Charlie Cox spelar Daredevil. Foto: Netflix

Charlie Cox spelar Daredevil. Foto: Netflix

Matt Murdock (Charlie Cox) blev blind när han var ung, men fick samtidigt extraordinära krafter. Han bekämpar orättvisor som advokat på dagarna och som superhjälten Daredevil på nätterna i Hell’s Kitchen i New York.

Den imponerande rollistan består bland andre av Charlie Cox (Matt Murdock/Daredevil) Jon Bernthal (Frank Castle), Elodie Yung (Elektra), Deborah Ann Woll (Karen Page), Elden Henson (Foggy Nelson), Rosario Dawson (Claire Temple) och Scott Glenn (Stick).

”Marvel’s Daredevil” är producerad av Marco Ramirez (”Sons Of Anarchy”, ”Fear The Walking Dead”) och Douglas Petrie (”CSI: Crime Scene Investigation”, ”Buffy: The Vampire Slayer”, ”American Horror Story”) tillsammans med Jeph Loeb (”Marvel’s Jessica Jones”) som också är Marvels TV-chef.

Kommentera

Lämna ett svar

  Läs också

  Panasonic börjar rulla ut sin första Android-TV i november!
  Byggs bara i 50 exemplar – och de blir inte direkt billiga.
  Förutom Elite 85t släpper Jabra aktiv brusreducering till befintliga Elite 75t.
  Nu är det officiellt. Om tre veckor lanserar OnePlus sin nästa mobil.
  I dag släpper Netflix trailern till deras första norska originalfilm: Kadaver
  Med Netatmo Smart Videodörrklocka kan du se vem som ringer på och prata med besökarna, var du än befinner dig.
  Snart släpper strömningsjätten ännu en svensk originalserie.
  Snart får svenskarna ännu en strömningstjänst att välja mellan.

  Aktuella erbjudanden

  Annons
  Prisjakt.se är en kommersiell partner till ljudochbild.se. De levererar uppdaterade priser, prisjämförelser och produktinformation.