Daredevil återvänder

Nu kan du se fram emot säsong 2 av den kritikerrosade Netflix/Marvel-serien!

Andra säsongen av ”Daredevil” har premiär 18 mars.

I går meddelade Netflix att det snart är dags för den efterlängtade andra säsongen av ”Marvel’s Daredevil”, en originalserie från Netflix. En i stort sett enig recensentkår var väldigt positiv till den första säsongen av serien (säsong 1 går att strömma nu).

Den andra säsongen är en del av den långa raden Netflix-serier med handling som utspelas i Marvel-världen. Bland de övriga märks ”Marvel’s Jessica Jones”, kommande ”Marvel’s Luke Cage” och ”Marvel’s Iron Fist”. Alla leder till fram till att de olika rollerna samlas i ”Marvel’s The Defenders” som får premiär exklusivt på Netflix.

Charlie Cox spelar Daredevil. Foto: Netflix

Charlie Cox spelar Daredevil. Foto: Netflix

Matt Murdock (Charlie Cox) blev blind när han var ung, men fick samtidigt extraordinära krafter. Han bekämpar orättvisor som advokat på dagarna och som superhjälten Daredevil på nätterna i Hell’s Kitchen i New York.

Den imponerande rollistan består bland andre av Charlie Cox (Matt Murdock/Daredevil) Jon Bernthal (Frank Castle), Elodie Yung (Elektra), Deborah Ann Woll (Karen Page), Elden Henson (Foggy Nelson), Rosario Dawson (Claire Temple) och Scott Glenn (Stick).

”Marvel’s Daredevil” är producerad av Marco Ramirez (”Sons Of Anarchy”, ”Fear The Walking Dead”) och Douglas Petrie (”CSI: Crime Scene Investigation”, ”Buffy: The Vampire Slayer”, ”American Horror Story”) tillsammans med Jeph Loeb (”Marvel’s Jessica Jones”) som också är Marvels TV-chef.

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Ljud & Bilds dedikerade filmrecensent och VD. Tor har arbetat på L&B sedan 2005. Under 2003–2005 ägde han och en partner ett tidningsförlag med bland annat en filmtidning i portföljen, ett intresse han har tagit med sig till L&B. Tor har en cand.polit-utbildning från UiO men känner sig väldigt hemma bakom ratten på ett medieföretag.
Kommentera

Lämna ett svar

  Läs också

  Stereon i Jimi Hendrix sovrum i London låter nu precis som den gjorde när han lyssnade på den.
  Så här har de aldrig gjort förut, åtminstone inte på det här sättet.
  Slutet för Europas största fotomässa.
  Parlamentet vill skapa bättre hållbarhet genom att främja återvinning och reparation och genom att bekämpa metoder som förkortar enheternas livslängd.
  AKM:s DAC-fabrik nedbrunnen, vilket lamslår tillverkarna i månader. Så reagerar hi-fi-branschen.
  Duon bakom The Rain får förnyat förtroende.
  Risken att bli lurad är större än chansen att göra ett klipp.
  Pop-prinsessan går i helt nya vägar – nu på Disney+.

  Aktuella erbjudanden

  Annons
  Prisjakt.se är en kommersiell partner till ljudochbild.se. De levererar uppdaterade priser, prisjämförelser och produktinformation.